Yks Sınavınız Nasıldı?

yarın yks ye girecek olup, hala forumda dolananlar... Seneye benimde rakibim olacaksınız galiba

son gün tamamen çalışması bir işe yaramaz ne olmuş adam forumda geziyorsa :D
0 dan çalışmadan bahsetmiyoruz tabii ki. Yarın akıllarında kalacak en net şey bu gün yaptıkları olacak. Belki genel konulara tekrardan bir göz gezdirmek, geçen hafta çalıştığı konuya tekrardan son bir kez bakmak, vs... bu tür şeyler belki de onları binlerde hatta on binlerce kişinin önüne atabilir. Yani tabi benim düşüncem bu yönde. Yks ye girecek olan bütün abilerim, ablalarıma başarılar diliyorum.

https://vt.tiktok.com/ZSQvnHttn/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0 dan çalışmadan bahsetmiyoruz tabii ki. Yarın akıllarında kalacak en net şey bu gün yaptıkları olacak. Belki genel konulara tekrardan bir göz gezdirmek, geçen hafta çalıştığı konuya tekrardan son bir kez bakmak, vs... bu tür şeyler belki de onları binlerde hatta on binlerce kişinin önüne atabilir. Yani tabi benim düşüncem bu yönde. Yks ye girecek olan bütün abilerim, ablalarıma başarılar diliyorum.
Hocam şimdi çalışmaya başlasam ODTÜ MAKİNE gelir mi

Doğru az biraz video izleyip Full tekrar yaptım. Şimdi eve geçip devam edicem heycandan unutulur belki ama akılda üç beş bişey bırakıyor

Beni göremezsin gibi be kral... Ben istisnayım biraz, staj yaptığım firmadan devam edeceğim.

Benimde planım oydu. Geçen sene 2 gün gelmedim diye yerimi başkasını aldılar 😀

Doğru az biraz video izleyip Full tekrar yaptım. Şimdi eve geçip devam edicem heycandan unutulur belki ama akılda üç beş bişey bırakıyor

Benimde planım oydu. Geçen sene 2 gün gelmedim diye yerimi başkasını aldılar 😀
O işin bahanesi olmuştur bence, yoksa böyle bir sebep olamaz diye düşünüyorum...

O işin bahanesi olmuştur bence, yoksa böyle bir sebep olamaz diye düşünüyorum...
İnan bilmiyorum hocam. Muhasebeciyle aramız kötüydü zaten bozuk attım beş altı sefer en iyisi oldu belkide. Beni orda tutmak için başka yere göndermedi o oturdi içime.

Geri