Yks Sınavınız Nasıldı?

Matematikte otobüs sorusunu çözen var mı? İki saat uğraştım anlayamadım

genel olarak sınav zaman yiyen sorular yüzünden yetişmesi zor bir sınav idi soruların zorluğu olarak 25 ile denk olduğunu düşünsem bile fazlasıyla deneme yanılma sorusu vardı , din ile felsefe direk türkçe paragrafı gibi sorular idi , türkçe aşırı zaman yiyen soru tipleriyle dolu idi fen orta kıvam diyebileceğim bir sınav idi yarınki ayt ye odaklanın o belirleyici tyt den sadece en az hasarla kurtulmaya çalıştık asıl olay ayt kolay gelsin

Sınava giren herkesin hem gölüne göre hem de haklarında en hayırlısı olsun. Ben de ilk sene gram kitap yüzü açmamıştım ve 30 binde kalıp mezuna bırakmıştım. Sonraki sene istediğim bölüm olmuştu. Hepinize gelmiş geçmiş olsun ilk kaygıyı attınız.

Budur
Gençler sosyal medyaya girip moralinizi bozmayın hepsi etkileşim kaşarı 5 dolar için milletin moralini bozuyorlar
Sınav ne kadar zor ise o kadar kolay deyip ragebait atan çıkar. X in artık ragebait platformu olduğunu unutmayın hep Elon bunları başımıza bela etti

Son düzenleme:
geç kalanları izleyip eğlenicem :widepeepo:

Bu senede ozel bir hastaligi vs. olamadan gec kalan varsa bence egitim hayatini biraksin hatta beyninide kenarda biraksin bi zahmet millet bir turlu ogrenemiyor sunu anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Budur
Gençler sosyal medyaya girip moralinizi bozmayın hepsi etkileşim kaşarı 5 dolar için milletin moralini bozuyorlar
Sınav ne kadar zor ise o kadar kolay deyip ragebait atan çıkar. X in artık ragebait platformu olduğunu unutmayın hep Elon bunları başımıza bela etti

Hocam Kimse ksuura bakmasin ama gayet'te kolaydi sinav hatta kusura bakmayin ama calsiip yapamayan varsa muaf demicem hakret olur ama yani ne diyebilirim en hafif tabirle bilmiyorum ama soyle soyliyeyim sadece 20 gun acip calissam ilk 1000 hatta ilk 100'e bile girerdim o kadar basitti ama ben 1 yil boyunca sadece bu sabah toplasan 1 saat calismisimdir ders calismak benlik degil uykum geliyor diye ona ragmen kolay diyorsam 20 gun calisip derece yapamayana ne diyim
(3 cu sinava girisim ama hic birine 1 gunden fazla calsimamisimdir)

He sure cok sikinti ona katiliyorum sureden kaybedene veya stresten kaybedene lafim yok

Son düzenleme:
Bu senede ozel bir hastaligi vs. olamadan gec kalan varsa bence egitim hayatini biraksin hatta beyninide kenarda biraksin bi zahmet millet bir turlu ogrenemiyor sunu anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Kimse ksuura bakmasin ama gayet'te kolaydi sinav hatta kusura bakmayin ama calsiip yapamayan varsa muaf demicem hakret olur ama yani ne diyebilirim en hafif tabirle bilmiyorum ama soyle soyliyeyim sadece 20 gun acip calissam ilk 1000 hatta ilk 100'e bile girerdim o kadar basitti ama ben 1 yil boyunca sadece bu sabah toplasan 1 saat calismisimdir ders calismak benlik degil uykum geliyor diye ona ragmen kolay diyorsam 20 gun calisip derece yapamayana ne diyim
(3 cu sinava girisim ama hic birine 1 gunden fazla calsimamisimdir)

He sure cok sikinti ona katiliyorum sureden kaybedene veya stresten kaybedene lafim yok
Beklentin kaç net senin ben girmedim

Herkes sınava kolay diyor sonuçlar açıklandığında görücem sizi. 400+ puan yapmışsınızdır artık bu kadar kolay dediğinize göre.

Geri