xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Matematikte otobüs sorusunu çözen var mı? İki saat uğraştım anlayamadım
16:50 cevap.Matematikte otobüs sorusunu çözen var mı? İki saat uğraştım anlayamadım
Ben 17 30 buldum galiba yanlış değilsem16:50 cevap.
KatılıyorumBoşverin sınavı mınavı şuraya geç kalanların videosunu atın.
Nasıl çözdün anlatabilir misin16:50 cevap.
knk ben şöyle yaptım a ile c nin arasında ya a ile b arası süre ve b ve c arası süreyi bulup çözdüm 17.30 buldumNasıl çözdün anlatabilir misin
16.50 olması lazım bayada kolaydı aslında benceMatematikte otobüs sorusunu çözen var mı? İki saat uğraştım anlayamadım
geç kalanları izleyip eğlenicem![]()
Budur
Gençler sosyal medyaya girip moralinizi bozmayın hepsi etkileşim kaşarı 5 dolar için milletin moralini bozuyorlar
Sınav ne kadar zor ise o kadar kolay deyip ragebait atan çıkar. X in artık ragebait platformu olduğunu unutmayın hep Elon bunları başımıza bela etti
Beklentin kaç net senin ben girmedimBu senede ozel bir hastaligi vs. olamadan gec kalan varsa bence egitim hayatini biraksin hatta beyninide kenarda biraksin bi zahmet millet bir turlu ogrenemiyor sunu anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Kimse ksuura bakmasin ama gayet'te kolaydi sinav hatta kusura bakmayin ama calsiip yapamayan varsa muaf demicem hakret olur ama yani ne diyebilirim en hafif tabirle bilmiyorum ama soyle soyliyeyim sadece 20 gun acip calissam ilk 1000 hatta ilk 100'e bile girerdim o kadar basitti ama ben 1 yil boyunca sadece bu sabah toplasan 1 saat calismisimdir ders calismak benlik degil uykum geliyor diye ona ragmen kolay diyorsam 20 gun calisip derece yapamayana ne diyim
(3 cu sinava girisim ama hic birine 1 gunden fazla calsimamisimdir)
He sure cok sikinti ona katiliyorum sureden kaybedene veya stresten kaybedene lafim yok