Neler Yeni

Yoğun Sivilce problemi

alex jensen

80+ Silver
arkadaşlar daha önce yoğun sivilcesi olan tedavi gören veya kendi çözümleriyle geçiren arkadaşlar ve şuan yaşayan ve çözüm yolu arayan veya çözen arkadaşlar yardım edebilir mi ne önerirsiniz hastaneye şuan ggidemiyorum çünkü randevu çıkmıyor reisi cumhurumuz o kadar hastane yaptı

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
arkadaşlar daha önce yoğun sivilcesi olan tedavi gören veya kendi çözümleriyle geçiren arkadaşlar ve şuan yaşayan ve çözüm yolu arayan veya çözen arkadaşlar yardım edebilir mi ne önerirsiniz hastaneye şuan ggidemiyorum çünkü randevu çıkmıyor reisi cumhurumuz o kadar hastane yaptı
yediklerine dikkat et. kendin geçirmeye çalış, o ilaçlar gerçekten berbat geçiriyor ama yan etkileri çok fazla(kuruluk, ağızda rezil bit tat vb.)

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Maske olabilir.

yağlı yiyecekler yeme abur cubur çerezden felan uzak dur

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk
yediklerine dikkat et. kendin geçirmeye çalış, o ilaçlar gerçekten berbat geçiriyor ama yan etkileri çok fazla(kuruluk, ağızda rezil bit tat vb.)
yesemde yemesemde aynı karantinada dışarı çıkamadığım için nerdeyse hiç abur cubur yiyemedim o kadar fazlalaştıki bir ara neutrogenanın sabununu kullandm nerdeyse hepsi gitti ama bırakınca karantinada 2 katı sivilce çıktı şimdi yine kullanıyorum

Ariseks

80+ Gold
Ben gittim sende çok yok dedi 9 TL ye krem önerdi 2-3 gündür kullanıyorum

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gittim sende çok yok dedi 9 TL ye krem önerdi 2-3 gündür kullanıyorum
aga bende çok vardı doktora gidip rocauttune flln aldır dediler ama o da çok yan etkisi varmış ve tedavi 6 7 ay sürüyormuş full geçicekse kabulde randevu çıkmıyor aga

aLoNeDarK33

80+ Bronze
her nekadar ben etkisini fazla görmüyor olsamda çekirdek yada yağlı yiyeceklerden uzak dur ve bununla birlikte maskeninde etkisinin çok olduğunu düşünüyorum çünkü yüzün hava almasını engelleyip gözenekleri tıkıyor ve sivilce oluşma ihtimalini arttırıyor (tabii ki maske kötü yada sakın takma demiyorum arada bir açık alanda hemen yüzünü havalandırır yine kapatırsın maskeni , bizim buralar sıcak olduğundan ben sürekli terliyordum ve sık sık havalandırmam gerekiyordu ama fark yarattı bende)

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Bende fazlaydı kolonya sürdüm yüzüme azaldı (ytd)

Top Bottom