Yolculuk için öneri

hayır daha bugün bannerlordu tekrar izledim fazla enis baş dönmesi yapıyor absdhasbd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop ta minecraft aç
Tnt patlat
Laptopın düzelmesini bekle
onu 1 milyar tnt ile yapıp laptopu açık bırakcam evde muhtemelen gelene kadar düzelmiş olur

dostum 6 7 saat öyle uzun bir süre değil çabuk geçer kendimden biliyorum antalyadan trabzona 23 saatte gittim otobüsle sen düşün yani telefonunu aç müzik dinle cam kenarındaysan daha da rahatsın gözlerini kapat kısa uykular yap
hocam istabul denizli 7 saat göstermişti 16. saatte aklımı kaçırmaya başlamıştım

telefona bakarım oyun oynarım internetsiz kahve içerim babam arabada yapıyor telin şarjı bitsede sıkıntı yok takarım böyle ben uyuyamıyor çünkü kardeşim yer vermiyor ve boyumda uzun ben böyle yaparım

anaaa indiriliyormuydu tmm benimde netflix hesabım var bunu bilmiyordum
hocam 1 lt kahve götürücem kendim yapıp soğuk o cepte ama kardeş denilen cani kanserdir ben o yolu onla çekmemek için neler vermezdim

netflix hesabın varsa dizi film falan indirip yolculukta izleyebilirsin veya uyu
ayarlamaya başladım hocam önereceğin dizi film var mı

Suanki doların fiyatıyla 4 5 sene önceki dolara enflasyona bakarak . Yol boyunca ağlayabilirsin

onu yaparsam kalkamaya bilirim çünkü muhtemelen yanımda oturacak beyin azınlığı çeken kardeşim yüzümü boyar flüt çalar kulağıın dibinde zehir olıur

Suanki doların fiyatıyla 4 5 sene önceki dolara enflasyona bakarak . Yol boyunca ağlayabilirsin
ohho senin dediğin dert mi osmanlıdan bu yana topraklarımızın son haline bakıyorum :) asdasda

onu hergün yapıyorum bide

hayır daha bugün bannerlordu tekrar izledim fazla enis baş dönmesi yapıyor absdhasbd

onu 1 milyar tnt ile yapıp laptopu açık bırakcam evde muhtemelen gelene kadar düzelmiş olur

hocam istabul denizli 7 saat göstermişti 16. saatte aklımı kaçırmaya başlamıştım

hocam 1 lt kahve götürücem kendim yapıp soğuk o cepte ama kardeş denilen cani kanserdir ben o yolu onla çekmemek için neler vermezdim

Hocam katliam dizisi seviyorsan scream önerebilirim glitch var birde katliam değil ama glitch

Hocam tak kulaklığı son ses cengiz kurtoğlu ve müslüm gürses dinle

Yaklaşık 6-7 saatlik bir yolculuk yapacağız 3 saat arabada 4 saatte geminin içinde arabada önerileriniz var mı araba içi yapabileceğim şeyler siz neer yaparsınız uzun yollarda
bir kaç bölüm dizi indir Netflix'den yolculukta çok iyi gidiyor.

Yaklaşık 6-7 saatlik bir yolculuk yapacağız 3 saat arabada 4 saatte geminin içinde arabada önerileriniz var mı araba içi yapabileceğim şeyler siz neer yaparsınız uzun yollarda
eğer kendi arabanızsa aç son ses müzik kop arabada hele bide ses sistemi varsa öff :D cideden saçma gelebilir ama uzun yolda son ses hareketli müzikler çok iyi oluyor

Upgrade

Bagajda gizlice film ve oyun izlemek, Vinn vardı boş yere duruyodu onu alıyorum oyun oynuom işte

Geri