Yardım Yön tuşları, enter ve ESC için tuş takımı önerisi

Hocam klavyede memnun musun bende almak istiyorum valo cs2 falan oynayacağım bu klavye alınır mı yoksa başka bir tavsiyeniz varmı bütçe:3K
3K için daha iyi klavyeler var hocam. Konu açın yardımcı olurlar.

Bu tarz tuşlar artık bulunmuyor. Klavyeme siyah, üzerinde desen olmayan beyaz harfli sade tuş takımı almak istediğimde istediğimi bulamadım, ben de mecbur düşük-orta kalite ABS malzemeli bir şey aldım. Muhtemelen aynı tuş takımından bahsediyoruz, zıkkımın köküyse artık internetin en derin çukurunda bile yok. Varsa yoksa saçma sapan desenli çöpler var. Ben tüm tuş takımını bile zor bulduysam sen hiç bulamazsın diye düşünüyorum, mavisi/moru/camgöbeği rengi bile var ama siyahı yok, kolay gelsin zor iş cidden.

Bu tarz tuşlar artık bulunmuyor. Klavyeme siyah, üzerinde desen olmayan beyaz harfli sade tuş takımı almak istediğimde istediğimi bulamadım, ben de mecbur düşük-orta kalite ABS malzemeli bir şey aldım. Muhtemelen aynı tuş takımından bahsediyoruz, zıkkımın köküyse artık internetin en derin çukurunda bile yok. Varsa yoksa saçma sapan desenli çöpler var. Ben tüm tuş takımını bile zor bulduysam sen hiç bulamazsın diye düşünüyorum, mavisi/moru/camgöbeği rengi bile var ama siyahı yok, kolay gelsin zor iş cidden.
Tam olarak duygularıma tercüman olmuşsun hocam. Arda arkası siyah PBT tuş istiyorum yahu. İstemiyorum desen cırtlak renk cart curt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,176
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek
Geri