YouTube Kaliteli Kanallar

Astronomi için
Ruhi çenetin son zamanlarda çektiği videoların hepsi çok kaliteli bence. Eskiden ben hiç bakmazdım çok önyargılıydım ama 2-3 yıl önce bi baktım ve çok hoşuma gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazın hocam b2 ingilizcem var. Hem konuyu herkes faydalansın diye açtım.
hocam bilim ile alakalı

bebar bilim

seeker
john michael godier
Astrofocus
arvin ash ( en sevdiğim kanallardan birisi)
minuteEarth
scishow

• Yorekok
  • Ruhi Çenet
  • Filmograf
  • Portal
  • Barış Özcan
  • Diamond Tema
  • Evrim Ağacı

Herkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
Kanal Serbesti
Mendebur Lemur
Besim Tibuk
Ruhi Çenet Medya
Sadece Enes
zSuat
Cem Toker
LDP-Liberal Demokrat Parti

Kanal Serbesti
Mendebur Lemur
Besim Tibuk
Ruhi Çenet Medya
Sadece Enes
zSuat
Cem Toker
LDP-Liberal Demokrat Parti
Saniye
Sadece Enes
arkadaşlar yanlış anlamayın ama eness kendi fiikirini belirtmeye korkan geçen ümit özdağ videosunda cımbızlama yapan o yanlış bu yanlış diyen ama kendi fikrini belirtmeyen örnek bir kadın te* edildiğinde yaptığı kötü bir şey demekten öteye gitmiyor kendisini bir gün liberalizim körü öteki gün iyi derken bulabilirsiniz çok sevdiğim bir kanal değil gündem için takip edilebilir ama ben (kendi fikrim) görüşlerine çok önem vermem

arkadaşlar yanlış anlamayın ama eness kendi fiikirini belirtmeye korkan geçen ümit özdağ videosunda cımbızlama yapan o yanlış bu yanlış diyen ama kendi fikrini belirtmeyen örnek bir kadın te* edildiğinde yaptığı kötü bir şey demekten öteye gitmiyor kendisini bir gün liberalizim körü öteki gün iyi derken bulabilirsiniz çok sevdiğim bir kanal değil gündem için takip edilebilir ama ben (kendi fikrim) görüşlerine çok önem vermem
Gündem için takip ediyorum onun dışında bence gazeteci olduğu için sert konuşmuyor ya da kendi fikrini söylemiyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,370
Üyeler
188,927
Son üye
Asayis31
Geri