shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,372
Maxmarine olablir @Besim Tibuk bilir.
Ruhi Çenet'in YouTube TR'nin en kaliteli kanalı olması dışında sıkıntı yok.hocam düşüncelerinizi eleştirmek için diyorum ama ruhi ve nygma bana kalırsa pek kaliteli kanallar değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ingilizceniz ne düzeyde hocam ona göre inglizce içerik üreticilerinden tavsiye edebilririm
kankacım öneciki sayfada yazdyğımmı okursan anlarısınRuhi Çenet'in YouTube TR'nin en kaliteli kanalı olması dışında sıkıntı yok.
Üstelik işi boyutunu global çapa taşıyıp zirvede yerini aldı.
çok sağolun hocam yaptım birkaç şeyin yerini değiştirdim elinize sağlıkBen atayım hocam kendim kullanıyorum güzel bence https://link.clashofclans.com/tr?action=OpenLayout&id=TH11:HV:AAAACAAAAAJG8i9pcfsgYPNgZI9FCQhR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle gözüküyor
Ergen kitleye hitap edip onlardan bi tık daha zeki olan ve olan olayları fazlaca kabartarak izlenme sağlıyor.Tartışmaya açık olduğu için yazıyorum, bence Enes gerçekten gereksiz boş yapıyor. Sadece Enes yerine Beyaz Kurt'u izliyorum. İkisi de ortalama olarak aynı konulardan bahsediyorlar ancak Beyaz Kurt daha mantıklı şeyler söylüyor. (bence)
Diamond temaHerkes bildiği kaliteli, faydalı içerik üreten kanalları yazsın. Ben bildiklerimden başlayayım
Ayhan Tarakcı
Barış Özcan
NYGMA
Tolga Özuygur
Ruhi Çenet Medya
enes mi beyaz kurt muErgen kitleye hitap edip onlardan bi tık daha zeki olan ve olan olayları fazlaca kabartarak izlenme sağlıyor.
Pek bir kalitesi yok diyemeyiz çünkü ortada kalite yok.
İçerik üretmiyor gündem olan bir içeriğe yorum yapıyor ve bu yorumu farklılaştırıp kabarttığı için insanların ilgisini çekiyor.
Sadece Enes.enes mi beyaz kurt mu
Ara sıra yakaladığıda oluyor ama kafaların medium alex videosu vardı çok eskiden aklımda kalmış onun kurgu olduğunu ispatlamıştı sanırım videonun bir yerinde izlerken görünüyordu.NYGMA kadar boş bir kanal yok. Aynı Discovery Channel'lerdeki belgeseller gibi. Tüm 3 saat boyunca sanki bir şeyi yakalıyormuş gibi yaptıktan sonra "yakalayacakları" şeyin o şey olmadığını gördükleri gibi. Clickbait üzerine kurulu bir şey.