Neler Yeni

Youtube MP3 indirme yazılımı veya sitesi tavsiye

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Buna bir bakıcam dostum. Sadece widows için değil mac içinde yazılımı var. Merak uyandırdı bende
Ben memnunum.

Spotify Premium kullanıyorum ama orada olmayan şarkılar veya canlı kayıtlar vs. oluyor, mecburen bu programı kullanarak indiriyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: .EXE

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
benim indirdiğim zamanlarda vermiyordu ama şuan denemedim
Buda reklam verdi üstüne AutoDownload yaptırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben memnunum.

Spotify Premium kullanıyorum ama orada olmayan şarkılar veya canlı kayıtlar vs. oluyor, mecburen bu programı kullanarak indiriyorum.
Önce Video olarak indirip sonra convert mi yapıyor ? Yoksa direk mp3 olarak mı indiriyor ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Buda reklam verdi üstüne AutoDownload yaptırıyor.

Önce Video olarak indirip sonra convert mi yapıyor ? Yoksa direk mp3 olarak mı indiriyor ?
Direkt mp3. Linki sürükle bırak yapıyorsun veya yapıştırıyorsun, indir’e basıyorsun o kadar. Çok nadir bazı videolarda hata veriyor artık telif koruması mı var ne varsa.

• Beğen
Reaksiyonlar: .EXE

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Loader.to öneririm
Diğerleriyle aynu çıktı :/ Bir tane eli ayağı düzgün site olmaz mı :D

Direkt mp3. Linki sürükle bırak yapıyorsun veya yapıştırıyorsun, indir’e basıyorsun o kadar. Çok nadir bazı videolarda hata veriyor artık telif koruması mı var ne varsa.
Çok iyiymiş bir virüs taraması yapıp bilgilendireyim senide (y)

Ben uzun zamandir kullaniyorum ve memnunum. YouTube videolarini istedigin formatta indirebiliyorsun, ister video formatlarinda, ister audio formatlarinda. Kesinlikle tavsiye ederim. (y)

Top Bottom