Crossita 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 717 Reaksiyon skoru 314 10 Temmuz 2020 #1 youtubedan video izlemeye çalıştığımda ses gelmiyor ama onun dışında ses geliyor. Çözümü nedir bilen var mı?
youtubedan video izlemeye çalıştığımda ses gelmiyor ama onun dışında ses geliyor. Çözümü nedir bilen var mı?
tab_enter 80+ Bronze Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 806 Reaksiyon skoru 364 10 Temmuz 2020 #2 Crossita yazmış: youtubedan video izlemeye çalıştığımda ses gelmiyor ama onun dışında ses geliyor. Çözümü nedir bilen var mı? Devamı için tıklayın... youtube.com url sinin yanında kilit var ona tıkla. site ayarları de. oradan bak ses açıkmı diye
Crossita yazmış: youtubedan video izlemeye çalıştığımda ses gelmiyor ama onun dışında ses geliyor. Çözümü nedir bilen var mı? Devamı için tıklayın... youtube.com url sinin yanında kilit var ona tıkla. site ayarları de. oradan bak ses açıkmı diye
Crossita 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 717 Reaksiyon skoru 314 10 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tab_enter yazmış: youtube.com url sinin yanında kilit var ona tıkla. site ayarları de. oradan bak ses açıkmı diye Devamı için tıklayın... yahu google sesini kısmışım. en son oraya baktım bir de
tab_enter yazmış: youtube.com url sinin yanında kilit var ona tıkla. site ayarları de. oradan bak ses açıkmı diye Devamı için tıklayın... yahu google sesini kısmışım. en son oraya baktım bir de
Mechanist 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 5,413 Reaksiyon skoru 4,750 10 Temmuz 2020 #4 bu çözüldü tagi yeni mi gelmiş foruma?
Crossita 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 717 Reaksiyon skoru 314 10 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mechanist yazmış: bu çözüldü tagi yeni mi gelmiş foruma? Devamı için tıklayın... valla telde gözükmüyor bu ama bilgisayarda gözüküyor ama bilgisayarda da yardım tagi gözükmüyor. garip.
Mechanist yazmış: bu çözüldü tagi yeni mi gelmiş foruma? Devamı için tıklayın... valla telde gözükmüyor bu ama bilgisayarda gözüküyor ama bilgisayarda da yardım tagi gözükmüyor. garip.