Youtube Shorts'un artık kpop fanlarından geçilmemesi

Olm 2013 de one direction,justin biebercılar vardı belieber mı ne diyolardı kendilerine, aha bunlar da onların farklı isimle gelen devamı. Bundan yıllar sonra arebesk rap trend olsa bu sefer onları göreceğiz. En iyisi bakmamak..

Arkadaşlar Kpop veletlerinden kurtulma yolunu buldum Videoların altındaki üç noktaya tıklayın ve ilgilenmiyorum deyin(kpop etiketi olanlarda yazın veya direk kpop videolarına yapın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm 2013 de one direction,justin biebercılar vardı belieber mı ne diyolardı kendilerine, aha bunlar da onların farklı isimle gelen devamı. Bundan yıllar sonra arebesk rap trend olsa bu sefer onları göreceğiz. En iyisi bakmamak..
aslında 2015 döneminde kpop felan yokdu bts de yoktu ama yinede kızlar koreli erkeklere aşıkdı hatta bazı şarkı kliplerine koreli filmlerinde erkekleri koyuyolardı (kızların çoğu imkansıza yakın hayeller kurur o hayali gerçekleştirmek yerine sadece o koreli erkeklerin fotolarını duvara asarak ışık görmüş tavşan gibi duvara bakarlar)
1427365208909.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kpop fanı dediklerimizin zaten çoğu 7 yaşında. vallaha yemin ediyorum korede bu kadar kpop fanı yoktur
şoka gitmiştim annesi 8-9 yaşlarındaki kıza bts kitabı almış ona sevinğini gördüm o kızın nasıl beyin nöronları kaybettiğini orda görmüştüm aslında bu kızların suçu değil bu yönetimin suçu gençleri eve kapatarak bu hallere geldi cringe animeci fanlar vb ortaya çıktı

Son düzenleme:
Geri