Neler Yeni

Youtube üzerinden bağlama öğrenilir mi

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Merhabalar cuma günü uzun sap bir öğrenci bağlaması alacağım 3 aya İstanbula taşınacağız kursa gitmek istemiyorum bu yüzden youtubedan öğrenmeyi deneyeceğim. Sizce youtubedan bağlama öğrenilir mi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Başlangıçta mutlaka ders alınmalı. İlk baştan yanlış oturan bir tekniği ilerde düzeltmeniz çok zor.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
YouTube üzerinden öğrenmek pek mantıklı değil. Doğru şekilde öğrenmek için en azından 1 ay kursa gidilebilir. Temeli kursta attıktan sonra devamına kendiniz karar verebilirsiniz.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhabalar cuma günü uzun sap bir öğrenci bağlaması alacağım 3 aya İstanbula taşınacağız kursa gitmek istemiyorum bu yüzden youtubedan öğrenmeyi deneyeceğim. Sizce youtubedan bağlama öğrenilir mi
Bana göre öğrenilir. 2-3 yıllık geçmişte kurs geçmişim var. İlk yapman gereken notaları tanımak. Bağlamayı alıp direkt şu türküyü çalayım böyle başlayayım düşüncesi varsa hata yaparsın. Notaların seslerinie çalışmanı tavsiye ederim. Akordunu programlarla çok rahat bir şekilde yaparsın zaten. Ama dediğim gibi seslere kulağını alıştırdığın zaman türküler kendiliğinden geliyor.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Öğrenilir. Bir tane abi vardı hatta video çekip gösteriyordu kursta gösterecekleri her şeyi gösteriyordu zaten bulursam atarım linkini bende bu ara merak saldım alıp çalayım diye ama nasip olmadı engin nurşani'nin vefatından sonra çok istemeye başladım bende alıp çalmayı.

Top Bottom