Neler Yeni

YouTube'dan video indirme siteleri güvenilir midir?

tarikyg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tarik
Arkadaslar var mi bu konu hakkinda bilgisi olan yillardir savefrom.net kullaniyorum bu siteler güvenilir mi yoksa bilmedigimiz bir sekilde bilgisayara zarar veriyor mu insan paranoyak olmuyor degil?..

Emre kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emre Kaan SİVRİ
Bende o siteyi kullanıyorum bir zararını görmedim

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Arkadaslar var mi bu konu hakkinda bilgisi olan yillardir savefrom.net kullaniyorum bu siteler güvenilir mi yoksa bilmedigimiz bir sekilde bilgisayara zarar veriyor mu insan paranoyak olmuyor degil?..
Merhaba bildiğim kadarıyla video için savefrom sitesini biliyorum istersen deneyebilirsin iyi akşamlar:)

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Youtube mp3 mp4 vs.. dönüştürücü güvenilir bir site olduğunu sanmıyorum hepsinde virüs barındıran reklamlar var o reklamlara dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın indirdiğin dosyaya dikkat et açmadan önce ve açılan reklamları direk kapat daha az reklam olan bir site bul

tarikyg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yillardir bende save from kullaniyorum ama bir an süphelendim ama madem sorun yoksa hepinize tesekkur ederim artik rahat uyuyabilirim diye dusunuyorum :)

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Neden İnternet Download Manager kullanmıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom