Merhaba bildiğim kadarıyla video için savefrom sitesini biliyorum istersen deneyebilirsin iyi akşamlarArkadaslar var mi bu konu hakkinda bilgisi olan yillardir savefrom.net kullaniyorum bu siteler güvenilir mi yoksa bilmedigimiz bir sekilde bilgisayara zarar veriyor mu insan paranoyak olmuyor degil?..
Youtube mp3 mp4 vs.. dönüştürücü güvenilir bir site olduğunu sanmıyorum hepsinde virüs barındıran reklamlar var o reklamlara dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın indirdiğin dosyaya dikkat et açmadan önce ve açılan reklamları direk kapat daha az reklam olan bir site bulArkadaslar var mi bu konu hakkinda bilgisi olan yillardir savefrom.net kullaniyorum bu siteler güvenilir mi yoksa bilmedigimiz bir sekilde bilgisayara zarar veriyor mu insan paranoyak olmuyor degil?..
Neden İnternet Download Manager kullanmıyorsun?Arkadaslar var mi bu konu hakkinda bilgisi olan yillardir savefrom.net kullaniyorum bu siteler güvenilir mi yoksa bilmedigimiz bir sekilde bilgisayara zarar veriyor mu insan paranoyak olmuyor degil?..