Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa forum kullanıyorum size bir işim düştü bilgisayarıma yüklediğim bir uygulamadan dolayı bilgisayarıma trojen(turuva atı) sızdı dün gece oyun hesaplarımın hepsi çalındı riot games (7yıllık hesap) epic games (6 yıllık) ubisoft (6-7) yıllık gmail hesabımda çalınıyordu ama onu erken fark ettiğim için şifre yenilemeden kurtardım çalınan hiç bir şey umrumda değil sadece riot games hesabımı kurtarsam bana yeter eğer daha önceden böyle bir virüs(trojen) saldırıdı altında kalan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilir mi lol hesabımı riotgames hesabımı geri alabilir miyim daha önceden yapan varsa söylerse sevinirim ve bu virüsten kurtulmak için ne yapmam lazım şimdi usb aracılığıyla format atacağım ama bundan önce zaten kaspersky isimli virüs korumasından geçirdim ve trojen çıktı eğer aklınıza gelen bir şey varsa söyleyin birde en önemli kısım hesaplarımı daha güvenli nasıl yapabilirim full format attığımda temizlenirmi paronayak oldum lütfen aklınıza ne geliyorsa önerin sizin gereksiz bilgi olarak nitelendireceğiniz şey bile benim için umut teşkil ediyor YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM