Yulaf ezmesi yedikten sonra aşırı susama?

Herkese merhabalar ben spor yapmak için ilk defa yulaf ezmesi yedim bir çay bardağı ı yulafı süt dolu kaseye döküp yedim fakat sporda 1.5 litreyi içtim ve aşırı susama ve terleme yaptı endişelenmeye başladım su zehirlenmesi veya hasta olmuş olabilir miyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Yulafı yedikten kaç dakika-saat sonra antreman yaptınız?

Yulafı yedikten kaç dakika-saat sonra antreman yaptınız?
yulafı yedikten 10dk sonra direkt bi yere kadar gittim sonra spor salonuna geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ufak bir yanlışlık olmuş :D

o zaman whey olmadan 4 yumurta 5 tepeleme yemek kaşığı yulaf tozu biraz deniz tuzu pul biber krep gibi oluyor tavada baya bir şişiyor aşırı doyurucu oluyor yanına da 2 salatalık 1havuç yiyorum bundan 1-2 saat sonrada sade türk kahvesi veya yeşil çay 10/10 öğün
baya güzel bir öğün denerim bunu

patlıcan yiyor musun?

yulafı yedikten 10dk sonra direkt bi yere kadar gittim sonra spor salonuna geçtim

baya güzel bir öğün denerim bunu

patlıcan yiyor musun?
Hocam yedikten 1,5 , 2 saat sonra gitmeniz çok daha iyi olur onla alakası olabilir. Sindirim önemli

Knk konuyla alakasız ama. Evde blender tarzı bir şey varsa Yulaf Ezmesi + Süt + Muz + Fıstık Ezmesini blenderla sıvı hale getirip içebilirsin. Soğuk süt ile yaparsan harareti de alır.

Knk konuyla alakasız ama. Evde blender tarzı bir şey varsa Yulaf Ezmesi + Süt + Muz + Fıstık Ezmesini blenderla sıvı hale getirip içebilirsin. Soğuk süt ile yaparsan harareti de alır.
bu tarife yarım tatlı kaşığından biraz fazla kakao atınca baya iyi oluyor eğer bir yere yetişmem lazım olursa böyle yapıp içip çıkıyorum tadı efsane oluyor

off güzel olur kilo almama mı katkı sağlar yoksa vermeme mi ?

Hocam yedikten 1,5 , 2 saat sonra gitmeniz çok daha iyi olur onla alakası olabilir. Sindirim önemli
olabilir

Herkese merhabalar ben spor yapmak için ilk defa yulaf ezmesi yedim bir çay bardağı ı yulafı süt dolu kaseye döküp yedim fakat sporda 1.5 litreyi içtim ve aşırı susama ve terleme yaptı endişelenmeye başladım su zehirlenmesi veya hasta olmuş olabilir miyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
anormal bi durum yok
çok kafana takılıyorsa doktora

Geri