Hocam yiyecek noksanlığı yaşamazsan iyidir yulafda o kadar az besin varki sonra sıkıntı çekersinHer gün (Kahvaltı ve Öğle yemeği) yulaf yiyiorum gram olarak yazdım gramları nasıl sizce
140 Gram Yulaf
350 Gram Süt
150 Gram Bal
Kahvaltı yiyorum doyuyorum resmenHocam yiyecek noksanlığı yaşamazsan iyidir yulafda o kadar az besin varki sonra sıkıntı çekersin
Ailemde aynı şeyi diyorhocam çeşit yemek önemli vitamin almak açısından
kahvaltı tamam da öğle yemeğinde de aynı şeyi yemeyin bence
diyetisyen değilim sonuçta![]()
Ben kilo vermek için yiyordum djsldkskskdKilo almak için güzel bir taktik
Benim bildiğim kilo almak için yenir de neyseKahvaltı yiyorum doyuyorum resmen
Ailemde aynı şeyi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kilo vermek için yiyordum djsldkskskd
Ehhh normal yulafda en fazla lif karbonhidrad gibi kısıtlı şeyler var sağlığına dikkat etmelisinKahvaltı yiyorum doyuyorum resmen
Ailemde aynı şeyi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kilo vermek için yiyordum djsldkskskd
Kilo almak için mi yulafEhhh normal yulafda en fazla lif karbonhidrad gibi kısıtlı şeyler var sağlığına dikkat etmelisin![]()
Kahvaltı ayrı öğle yemeği ayrı yiyorum aynı gramajlarbu 1 öğün mü yoksa kahvaltı + öğle yemeği toplam gramajlar mı
kahvaltıda 140 gr yulaf 350 Gram Süt 150 Gram BalKahvaltı ayrı öğle yemeği ayrı yiyorum aynı gramajlar
Kilo almak için değil çok yemene gerek olmadığı için kilo bile verdir ama her öğün yemek akla zarardırKilo almak için mi yulaf
100 Gr yulaf 200Gr süt 50Gr bal sadece kahvaltı için öğle yemeğide farklı bir şey o zaman olur mukahvaltıda 140 gr yulaf 350 Gram Süt 150 Gram Bal
öğlen yemeğinde de 140 gr yulaf 350 Gram Süt 150 Gram Bal mı
eğer öyleyse çok bal yiyosunuz hocam bal demek şeker demek sonuçta eğer köyden getirtmiyorsanız (köyden de gelse fazla)
Valla haklisinKilo almak için değil çok yemene gerek olmadığı için kilo bile verdir ama her öğün yemek akla zarardır