Öğrenci olarak görev için yurt dışına geldim. Geri giderken yanımda alkol götürmek istesem bana bir sorun çıkartır mı? Sigarayı geçirebiliyormuşum fakat abartmadan mesela 4-5 paket alsam sorun çıkarmaz dediler. Peki alkol içinde aynı durum geçerli mi? 1 Litrelik bir alkol sorun olur mu?
Öğrenci olarak görev için yurt dışına geldim. Geri giderken yanımda alkol götürmek istesem bana bir sorun çıkartır mı? Sigarayı geçirebiliyormuşum fakat abartmadan mesela 4-5 paket alsam sorun çıkarmaz dediler. Peki alkol içinde aynı durum geçerli mi? 1 Litrelik bir alkol sorun olur mu?
Hocam tekrar kontrol ettim. Bu Duty-Free mağazalardan aldığım alkollerde sorun olmuyormuş. Türkiye'de bu mağazalar aşırı pahalı ama yurt dışında olduğum için normal fiyatlarında oluyormuş heralde. Sağolun yorumunuz için bu arada
Kanka bak şimdi ben erbilden Ankara'ya geldim abim sigara alamama izin vermedi ama yanımda gelen Türkleri gördüm adam 11 kutu getirmişti yanında yani 110 paket sigara ordaki polis 6 tanesine izin verdi 5 tanesini ya bize ver el koyalım ya da burdakilerden rica et onlardan biri yanına alsın dedi ben de aldım yanıma geçirdik yani 4 5 paket değil 60 tane paket getirebilirsin