Yurt dışından pc almak daha mı mantıklı

Gorkemslx

80+
Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar 600 dolar civarına pc alıcam yurt dışından daha ne alacağımı bilmiyorum ama bütçem 600$. Vergisi ne kadar gelir? Bütçeye vergiler dahil değil vergileri ayrı ödiyicem, sizce Türkiyeden daha ucuza gelir mi?

Net olarak vergiyi belirtemem fakat vergiler ile TR'den daha pahalıya patlama ihtimali çok yüksek.

Arkadaşlar 600 dolar civarına pc alıcam yurt dışından daha ne alacağımı bilmiyorum ama bütçem 600$. Vergisi ne kadar gelir? Bütçeye vergiler dahil değil vergileri ayrı ödiyicem, sizce Türkiyeden daha ucuza gelir mi?
Birisi yanında mı getirecek gelirken?

Merhaba adamlar eskilerini satmıyor direkmen çöpe atıyor , sallıyorum eskidi , güncel olarak verim alamıyor veya iyi çalışmıyor tozlandı bahanesiyle bile çöpe atıyor veya satsa bile bedavaya geliyor almanyada ebay üzerinden satıyorlar oda clubteki masrafına satıyor 0 ları bilmem ama 2. eller çok iyi fiyata denk geliyor bazen

Çoğu sitede vergi dahil ödersin. Vergisi dahil fiyatı aldığın esnada görüyorsun.

Elbette daha ucuza gelecektir ama vergilendirme nasıl olur, kargo sıkıntısız gelir mi orasını bilemem.

Geri