Eğer orijinali yoksa ve telefoncu değilsen zor. Donanım testleri oluyor ekranı belki ordan ayıkabilirsin çekmezse vs. Birde yd olursa kayıt olmicak. Yenilendiyse bunu biz anlayamayız ancak bir telefoncu anlar. Bilen birisini götürün vs. Ama dediğim gibi zor. Sıfır kutulu almaya çalışın.Arkadaşlar YD s25 ultra almayı düşünüyorum. Bu tarz cihazlarda yenilenmiş, toplama kutusu sonradan kapatılmış vs cihazlar oluyormuş. Telefonun sıfır dolduğunu nasıl anlayabilirim ?
Yani çoğu yerde açılma ihtimali düşük diye gördüm. Açılırsa mükemmel ama açılmadığı durumda 2 telefon kullanmayı göze alarak satın almak lazimbu aralar ben de almayı dusunuyorum tr cıhazı mı yd mı dıye karar veremedım bır turlu. yd alsak server kayıt ımkanı olmaz mı buna
avrupa veya orta dogu modellerınde yd alırsak herhangı bır farkı oluyor mu ? mesela iphonelarda bazı modelllerde face ıd kullanılmıyor.Yani çoğu yerde açılma ihtimali düşük diye gördüm. Açılırsa mükemmel ama açılmadığı durumda 2 telefon kullanmayı göze alarak satın almak lazim
TR fiyatının nerdeyse iki katı olduğunu düşündüğünde fiyat avantaji oluyor bence kayıtsız da olsaFiyat avantıjı olmaz bence 40 bin ex para vereceksiniz
Hocam birkaç özellik kullanılamıyor demişsiniz hangi özellikler bunlar ?Alacaksanız kayıt beklemeyin arkadaşlar zaten yoktu. Olmayacak gibide zaten. Bence ona güvrnipte alınmaz. 35k telefon olsa min 10k kayıda istiyorlardı zaten. 45k hatta 50kyı bulur. O parayı versem 20 daha verir yurtiçi alırım o fiyatlara. Alıcaksanız 8 ay kullanacaksınız. 4 ayda bi sim değişmekle upraşacaksınız.
Bende düşünüyorum yalan yok 30-35kya bulursam eldeki telefonu satmam 8 ay kullanırım. 4 ayda bundan devam şeklinde. Ki kayıt olsa bile bi kaç özellik kullanılmıyor herkesin işine yarayan şeyler değil. Yd veya kayıtlı satmasıda zor sayılır zaten samsung ikinci eli iphone gibi değil biliyonuz. Ama 35kya son teknoloji telefon 8 aylıkta olsa okey bence.