Neler Yeni

Yurtdışından laptop getirtmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
Yakın bi zamanda dayım yurtdışından gelecek ve ben en laptop almayı düşünüyorum. Dayım ordan alıp buraya sorunsuz getirebilir mi?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
getirir ancak gümrükte kişisel ürün gibi göstermesi lazım paketi felan açılmış olsun elinde veyahut poşette falan getirsin

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Yakın bi zamanda dayım yurtdışından gelecek ve ben en laptop almayı düşünüyorum. Dayım ordan alıp buraya sorunsuz getirebilir mi?
Benim abim bana RTX 3080 OC R9 5900X getirdi yurt dışından ekran kartı ucuza geldi işlemci ise Türkiye de ben alacağım zaman 6000 TL yakındı Almanyada ise 4000 TL idi o zaman aldım şimdi ne kadar bilmiyorum konumuza gelirsek eyer yurt dışında sık sık görüştüğün akrabaların varsa veya kuzenin varsa veya ailenden biri yurt dışında yaşıyorsa ona söyle o getirsin Türkiye'ye geldiğinde parasını ver . ben öyle yaptım

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Benim abim bana RTX 3080 OC R9 5900X getirdi yurt dışından ekran kartı ucuza geldi işlemci ise Türkiye de ben alacağım zaman 6000 TL yakındı Almanyada ise 4000 TL idi o zaman aldım şimdi ne kadar bilmiyorum konumuza gelirsek eyer yurt dışında sık sık görüştüğün akrabaların varsa veya kuzenin varsa veya ailenden biri yurt dışında yaşıyorsa ona söyle o getirsin Türkiye'ye geldiğinde parasını ver . ben öyle yaptım
Arkadaşta öyle yapacak zaten okumadınız herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,069
Üyeler
167,421
Son üye
Apo5446
Top Bottom