300 dolara Xbox Series S aldır konsol alacaksan. PS4 artık sıfır olarak alınmaz bence.bi yakınım turizmle uğraşıyor sürekli amerikaya gidip geliyor sıfır ps4 259 dolar mı 229 dolar mı ne demisti oğluna almış sen de ister misin dedi sizce alınır mı
xbox hiç oynamadım hiç de anlamam farkı nedir nasıl bişeydir sarar mı ki300 dolara Xbox Series S aldır konsol alacaksan. PS4 artık sıfır olarak alınmaz bence.
sordurayım bunu daPS4 PRO ile arasında fiyat farkı çok değilse onu almalısın.
XBOX'da bilgisayarda oynabildiğin oyunlar var.xbox hiç oynamadım hiç de anlamam farkı nedir nasıl bişeydir sarar mı ki
sordurayım bunu da
Series S daha geçen yıl çıkan bir konsol. En az 6-7 yıl daha güncel oyunlar bu konsola gelecek. PS4 oyun desteğinin 2022 de kesileceği düşünülürse çok uzun bir süre daha destek alacak.xbox hiç oynamadım hiç de anlamam farkı nedir nasıl bişeydir sarar mı ki
sordurayım bunu da
XBOX'da bilgisayarda oynabildiğin oyunlar var.
PlayStation'da exclusive oyunlar var.
Bilgisayarın varsa kesinlikle PS4 PRO.
ps 4 pro ya 369 dolar diyor burda ne kadarPS4 PRO ile arasında fiyat farkı çok değilse onu almalısın.
Vergiler dahil 570 dolar.ps 4 pro ya 369 dolar diyor burda ne kadar
Hocam bana da alın AHSVVAVABABANbi yakınım turizmle uğraşıyor sürekli amerikaya gidip geliyor sıfır ps4 259 dolar mı 229 dolar mı ne demisti oğluna almış sen de ister misin dedi sizce alınır mı