Yurtiçi Kargo beni evde bulamazsa?

Watchmoud

80+
Reaksiyon skoru
115
Arkadaşlar dün işlemci sipariş ettim ve bugün sabah 9.30 gibi kargoya verildi.Yurtiçi Kargo ile geliyormuş.Biraz araştırdığımda kötü bir kargo şirketi olduğunu anladım.Diyelim ki beni evde bulamazlarsa yahut da bulamadık diye yalan atarlarsa ne yapmalıyım?

Arkadaşlar dün işlemci sipariş ettim ve bugün sabah 9.30 gibi kargoya verildi.Yurtiçi Kargo ile geliyormuş.Biraz araştırdığımda kötü bir kargo şirketi olduğunu anladım.Diyelim ki beni evde bulamazlarsa yahut da bulamadık diye yalan atarlarsa ne yapmalıyım?
Şubeden alırsın. Maalesef çöp kargo şirketi olduğu doğrudur. Ben alıştım artık ürün o kargo şirketinden geliyorsa şubeye geldiği gibi gidip alıyorum.

1. seçenek komşular veya akrabalar alsın

2. Seçenek ürün geri gider paranıda geri alırsın

çok sorun yaşamazsin ama kötü

Şubeden alırsın. Maalesef çöp kargo şirketi olduğu doğrudur. Ben alıştım artık ürün o kargo şirketinden geliyorsa şubeye geldiği gibi gidip alıyorum.
Neden bu kadar çöp ki? Ben sahibindeden ürün aldım 2 tane çok hızlı ve sorunsuz şekilde geldi evime

Yurtiçi kötü bir kargo şirketi değil ,şehirden şehire şubelerin çalışma durumuna göre değişiyor performansı mesela bizim burada harika çalışırken başke şehirde kötü çalışıyorlar yani genelleme yapmanın anlamı yok,evde bulamazlarsa ki genelde arıyorlar bulamadıklarında ,en kötü ihtimal gidip şubeden alırsınız.

Yurtiçi bence en iyi kargo şirketi Türkiyede aktif hizmet veren kargolar arasından. Amazon Express TR(AGT/Kolaygelsin) dahil değil

Yurtiçi şu an işini en iyi yapan şirket benim gözümde.
Kuryeye bağlı olarak arayabiliyor ama teslim edilmezse de hemen geri gitmez şubeden alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,609
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri