Neler Yeni

Yurtışında Lise Okumak

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

FreakyXd

80+ Silver
Lan olm her şey okuldan ibaret değil çok beğeniyosan git amerikada oku bidahada girme Cennet vatanıma.
allahım ya. sen bi git kaza yap devlet bakıyormu sana ? siyasete çevirdin konuyu. vatanıma bişey dedim mi ben ?

Pilavli Borek

80+ Bronze
Her sınav yerleştirmek için zaten.
Türkiye'de sınavlardan belli bir puan almazsan devlet seni gözden çıkarıyor mesela şöyle bir örnek vereyim bu fen lisesini düşün bir de dandirik bu meslek lisesini devlet bir aktivite,proje vb yararlı etkinlikleri fen lisesine yaptırıyor devlet lisesinde okuyanların bundan haberi bile olmuyor bu yerleştirme değil elemedir.(Fen Lisesinde Okuyorum Yani Bu Bir Ağlama Değil Gerçek)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
olay siyasete dönmedimi arkadaşlar ? turkiyede beyin göçü oluyor ne üretim ne şey ? yabancı ülkeler elektronik önem verdiler. @Emirhandkee @krldogukan @robin
üretim yok neden yok tamam devlet suçlu ama hepsi onda değil biz ne yaptık hiç bir şey yapmadık yerli üretim kullanmadık bilerek dışa bağımlı kaldık ama sana hak veriyorum devletin bunları desteklemesi gerçekten bir şey yapan çocuklara yardım etmesi beyin göçü ettirmemesi lazımdı o konuda haklısın

FreakyXd

80+ Silver
Devletin sana bakıyor senelerdir. Nankör olma. Kapat bu konuyu uğraşmak istemiyorum cahillerle. Git biraz araştır.
allahım ya o kadar başvuru yaptık ne kabul ettiler ne şey ? vatanıma ben bişey mi dedim ?

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
Devletin sana bakıyor senelerdir. Nankör olma. Kapat bu konuyu uğraşmak istemiyorum cahillerle. Git biraz araştır.
özür dileriz yolları köprüleride kendi yapıyor zaten devletimiz hükümetimiz YAP İŞLET DEVRET sistemini kim kullanırki hep kendimiz yapıyoz değil mi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Türkiye'de sınavlardan belli bir puan almazsan devlet seni gözden çıkarıyor mesela şöyle bir örnek vereyim bu fen lisesini düşün bir de dandirik bu meslek lisesini devlet bir aktivite,proje vb yararlı etkinlikleri fen lisesine yaptırıyor devlet lisesinde okuyanların bundan haberi bile olmuyor bu yerleştirme değil elemedir.(Fen Lisesinde Okuyorum Yani Bu Bir Ağlama Değil Gerçek)
Afadersin ama çalışmayan aylak aylak etrafta gezenleri çok iyi liseye mi alsın?
Ayrıca çok iyi meslek liseleri var. Olması gerekende zaten budur. Etkinlik falan okul yönetimine bağlı. Anlaşılan haber izlemiyorsunuz.

Pilavli Borek

80+ Bronze
Yaşadığın yeri beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın! Biz burda saygısızlık yapmıyoruz sadece neden beğenmediğimizi dile getiriyoruz insanlara cahil demeden önce ufkunu kısıtlayan ülkücülük ideolojisi sen uzak dur bence

Top Bottom