İnsanların nasıl oluştuğunu bilmek için dine mi gerek var bu nasıl bakış acisi evrim teorisi derim bu arada ben de bi yaratıcının olduğuna inanıyorum
Tek din dediğin kitabı muhammed yazmış kendince kurallar koymuş
Okuma yazma bilmeyen bir adami getir sunlarin benzerini yazdir ben ülkeyi terkedip gidicem
"Edwin Hubble, uzak gökadaların yakın gökadalardan daha büyük bir hızla dünyadan uzaklaştığını göstererek, 1920'lerde evrenin genişlemekte olduğunu keşfetti."
“Biz göğü büyük bir kudretle bina ettik. Ve şüphesiz biz onu genişleticiyiz.” (Zariyat, 51/47).
“Dağları görürsün de donmuş sanırsın; oysa onlar bulutların sürüklenmesi gibi sürüklenirler...”(Neml, 27/88)
"Kıta Kayması Teorisi, 1912'de Alman meteorolog Alfred Wegener tarafından ortaya konulmuş olan ve kıtaların hareket halinde olduğunu ve bugünkü durumunu böylece aldığını öne süren bir teoridir. Kıta kayması, kıtaların birbirlerine ve okyanus havzalarına göre girmiş olduğu büyük ölçekli yatay hareketlerdir"
“Allah, yedi göğü ve yerden de onların benzerini yarattı…” (Talak, 65/12)
"1840 yılında C. F. Schönbein tarafından ozonun keşfedilmesinden sonra, 1860 yılından itibaren birçok yerde yüzey ozon ölçümlerine başlanmıştır."
Okuma yazma bilmeyen adam bunlarin bulunmasindan 1300 yil önce nasil söyleyebilir? bugün okuma yazma bilmeyen adam istanbulda yol bulamiyor...