Zabıta 175 boy istiyor

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar zabıta olmak istiyordum şartlar da erkekler için 175 istiyor ama ben daha kısa göbekli kişiler görüyorum sizce boy sorun olur mu benim boy da kısa 160 filan

Arkadaşlar zabıta olmak istiyordum şartlar da erkekler için 175 istiyor ama ben daha kısa göbekli kişiler görüyorum sizce boy sorun olur mu benim boy da kısa 160 filan
kaç yaşındasın

Just torpil başka bir şey değil. Babanın tanıdığı falan varsa ve sadece sıkıntı boysa hallelur
Arkadaş çok iyi özetlemiş tanıdığın nüfuslu bir kişi varsa o boy 1.60 değil 1.80 olarak kağıda geçer.

Torpil olabilir. Birde eğer yaşı falan varsa baya eskiden alımlarda boya falan bakılmıyormuş o zamanlarda girmiş olabilir mesleğe. Ayrıca polis 167 istiyor zabıtaya noluyor orasını nlamadım.

yalnız galiba be zabıta olucam çok mantıklı geldi yaşım daha 15 değil 174 falan boyum var 18 yaşında olunabilir çok mantıklı 7 sene mis gibi meslek 5 k en düşük maaş çok iyi

Geri