bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Yaklaşık 1.5 yıl önce Zalman, bu ürünleri sitesine eklediği gün foruma konu açıp sizlerle paylaşmıştım.
forum.donanimarsivi.com
Bugün ise tesadüfen merak edip bakayım dedim, neredeyse 1 aydır stoklarda var gözüküyor, forumda biraz kurcaladım, Z10 Plus geçen sadece 1 mesaj gördüm, o da hazır sistem ile alakalı bir konu idi. Nedense Zalman'ın böylesine fena olmayan bir modelini herkes nasıl gözden kaçırmış, şaşırdım
www.akakce.com
www.akakce.com
Bu da Vatan Bilgisayar stoğu.
www.vatanbilgisayar.com
Kasayla ilgili yorumlarım için yukarıdaki konuya tıklayabilirsiniz. Konuyla uğraşmak istemiyorsanız kasanın resmi sitesi;
www.zalman.com
www.zalman.com
www.zalman.com
Zalman'dan 3 yeni kasa: Z10, Z10 Duo ve Z10 Plus
Üçü de aynı kasalar. Sadece 1-2 farklılıkları var. Z10'da 3 adet 140mm ve 1 adet 120mm olmak üzere 4 adet fan var. Ancak bu versiyondaki fanların hepsi siyah renk. Bağlantı şekli de 4 pin. Z10 Plus'ta 3 adet 140mm ve 1 adet 120mm olmak üzere 4 adet fan var. Fakat Z10'dan farklı olarak bundaki...

Bugün ise tesadüfen merak edip bakayım dedim, neredeyse 1 aydır stoklarda var gözüküyor, forumda biraz kurcaladım, Z10 Plus geçen sadece 1 mesaj gördüm, o da hazır sistem ile alakalı bir konu idi. Nedense Zalman'ın böylesine fena olmayan bir modelini herkes nasıl gözden kaçırmış, şaşırdım

Zalman Z10 Plus ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman Z10 Plus ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman Z10 Plus ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.802,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Zalman Z10 Duo ARGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman Z10 Duo ARGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman Z10 Duo ARGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.387,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ZALMAN Z10 PLUS MESH 3x140mm + 1x120mm ARGB FAN MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN Z10 PLUS MESH 3x140mm + 1x120mm ARGB FAN MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasayla ilgili yorumlarım için yukarıdaki konuya tıklayabilirsiniz. Konuyla uğraşmak istemiyorsanız kasanın resmi sitesi;