Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

bwNN

80+ Silver
Kanka kendin alamadın diye ne kötüledin durdun bir sürü arkadaşım aldı ben de aldım yalandan falan değil. On binlerce kişi ürün almayı deniyor çok normal tükenmesi.
Bende sonradan aldım ama aldım yalandan indirim değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya 5 tane var ya da biri scriptle ürünleri çekiyor.
Hayır kart girme yerini elimle yazdım aldım

En İyi Cevap
3
Kanka kendin alamadın diye ne kötüledin durdun bir sürü arkadaşım aldı ben de aldım yalandan falan değil. On binlerce kişi ürün almayı deniyor çok normal tükenmesi.
Kardeşim sen zaten bloklu birisin yaptığım yorumdan neden blokladığımı anlayabiliyorum. Stoktaki ürün sepete eklenmiyor, eklediğim ürünü satın al dediğimde 2 saniye sonra stoğu bitiyor. Git başkalarıyla oyna kardeşim bana bulaşma, zaten biri senin mesajını alıntılamasa görmezdim engellisin. Bir sürü kişi benimle aynı fikirde gelmiş tatava yapıyorsun.

gaming gecesindeki 1 tl lik ürünlerin çoğunu aldım el hızında bir sıkıntım yok zara çok büyük saçmalıyor stok konusunda.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Ekran Görüntüsü (224).png

Elle girdim kart bilgilerini, aldım, geliyor stoklar takipte olun

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
imkansız bir şey cidden imkansız kaç salisede sepete ekleyip alabiliyorlar yaaa çıldıracam yine ürün geldi gitti salisesinde

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kardeşim sen zaten bloklu birisin yaptığım yorumdan neden blokladığımı anlayabiliyorum. Stoktaki ürün sepete eklenmiyor, eklediğim ürünü satın al dediğimde 2 saniye sonra stoğu bitiyor. Git başkalarıyla oyna kardeşim bana bulaşma, zaten biri senin mesajını alıntılamasa görmezdim engellisin. Bir sürü kişi benimle aynı fikirde gelmiş tatava yapıyorsun.

gaming gecesindeki 1 TL lik ürünlerin çoğunu aldım el hızında bir sıkıntım yok zara çok büyük saçmalıyor stok konusunda.
Hahaha engellemişmiş çokta umrumda. Birçok kişi aldı kardeşim sen yavaşsan bizim yapacak bir şeyimiz yok. Alamayan 3-5 kişi kaldı. Gaming ürünleriyle bu siteyi karşılaştırıyorsan harbi sıkıntılısın mesela gaming ürünlere 5000 kişi giriyorsa bu indirimlere 100.000'den aşağı giren yok her yerde reklamları yapıldı. Markalar zaten Türkiye'de çok kullanılan markalar olduğu için stoklar tükeniyor hemen. Buraya gelip alamadım diye ağlamıcaksın yarın git mağaza kapısında yat alırsın.

Top Bottom