Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Mustafa Ödemiş
dostlar kredi kartından tek cekımle aldım . bi saat sonra ıadesını yaptım. fakat taksitlendirip iadesini yaptım.

sormak istedigim soru sizlere şu şekilde . Banka taksit yapınca koydugu 30-40tl faizi de iade ediyor mu?

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Mustafa Ödemiş
dostlar kredi kartından tek cekımle aldım . bi saat sonra ıadesını yaptım. fakat taksitlendirip iadesini yaptım.

sormak istedigim soru sizlere şu şekilde . Banka taksit yapınca koydugu 30-40tl faizi de iade ediyor mu?
garanti bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır dostumcok tesekkur ederim bilgilendirme icin. kafam takılmıstı acıkcası

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
özgür şimşek
Kardeşim sen zaten bloklu birisin yaptığım yorumdan neden blokladığımı anlayabiliyorum. Stoktaki ürün sepete eklenmiyor, eklediğim ürünü satın al dediğimde 2 saniye sonra stoğu bitiyor. Git başkalarıyla oyna kardeşim bana bulaşma, zaten biri senin mesajını alıntılamasa görmezdim engellisin. Bir sürü kişi benimle aynı fikirde gelmiş tatava yapıyorsun.

gaming gecesindeki 1 TL lik ürünlerin çoğunu aldım el hızında bir sıkıntım yok zara çok büyük saçmalıyor stok konusunda.
kim senle aynı fikirde sabretseniz hepsine stok açıyorlar. 9 dan sonra alabildim ben alcaklarımı.

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Hocam stoklar cidden yenileniyor az önce attığım montta stok yoktu f5 yaptım full 1 saat önce felan geldi aldım
Tekrardan beklemeye başlıyayım, umarım beklediğime değer.

sende siteye girip bakarsan stokları görürsün.
istediğim üründe 2 saattir stok yok bakıyorum, sen aldın diye herkes aynı durumda değil mesajları oku görürsün. Malum partili gibi davranma hocam.

Top Bottom