olmaz en azından bugun 6 da olmayacak sonra belki duser inditex urunler satılmayınca daha fazla indirime sokuyosadece şu altında kırmızı fiyat yazanlar mı düşecek 18.00 da bi mont beğendim de inidirim yazmıyor akşam 6 da olur mu
olmaz en azından bugun 6 da olmayacak sonra belki duser inditex urunler satılmayınca daha fazla indirime sokuyosadece şu altında kırmızı fiyat yazanlar mı düşecek 18.00 da bi mont beğendim de inidirim yazmıyor akşam 6 da olur mu
anladım uygulamada ilk alışverişe yüzde 10 indirim verdi 800 den 720 ye düştü öyle alim bari teşekkür ederimolmaz en azından bugun 6 da olmayacak sonra belki duser inditex urunler satılmayınca daha fazla indirime sokuyo
Altında kırmızıyla ve tarih yazanlarda indirim olacak. İndirim yazmayanlarda indirim yok şimdilik.sadece şu altında kırmızı fiyat yazanlar mı düşecek 18.00 da bi mont beğendim de inidirim yazmıyor akşam 6 da olur mu
Kahverengi olanını sipariş ettim dün. Memnun musun? Çok kaba duruyor gibi geldi ama başka mont bulamadığım için aldım.
Önü açıkken çok güzel duruyor ama önü kapatınca biraz kaba durduğunu ben de gördüm ama şişme montların hepsi böyle hocam. Benim beklediğimden büyük değil de çok şişme geldi ama yazılanın aksine ceket değil baya baya kış montu bence kabandan daha iyi ısıtıyorKahverengi olanını sipariş ettim dün. Memnun musun? Çok kaba duruyor gibi geldi ama başka mont bulamadığım için aldım.
Hangi montu aldın kanka beğendiysen çökelim.
Dostum forumda paylaşılan zara montu almıştım da bunu gördüm sabah ve aşırı hoşuma gitti. Zarayı iade edip bunu almayı düşünüyorum. Su geçiriyor mu ve kalınlığı nasıl? Bir de senin boy kilon ne hangi bedeni aldın acaba?bunu almıştım kanka indirime girdi mi bilmiyorum ama aşırı güzel montPull & Bear Blok Renkli Şişme Mont Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pull & Bear Blok Renkli Şişme Mont yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sitelere 20-21.00 arası giriş açılacak şu an indirimler uygulamalarda.Zara nın sitesine girebiliyor musunuz şuan?
Hazırlık yapıyorlar reis.Zara nın sitesine girebiliyor musunuz şuan?
Zara bershka ve pull and bear saat 8de uygulamada açılacak şekilde kapatılmış kampanyalı fiyatlar gelecek sanırımZara nın sitesine girebiliyor musunuz şuan?