Neler Yeni

Zenith pro vs apex hangisini alayım

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KAAN
Kaydedip bakacağım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı başka öneriniz şuan not aldıklarım
Aj159 apex
Zenith pro
Furylevel z1
Atk blazing sky f1
Rapoo vt9 pro
Wraith sitesini kurcalayacağım biraz da
Birde havitin ms979wb mouse var ama bunun hakkında hiç yorum yok fiyatı çok da uygun bilemedim
Hocam karar verdiğinde bana da yazar mısın

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet

Aj159 apex
Zenith pro
Furylevel z1
Atk blazing sky f1
Rapoo vt9 pro
Birde havitin ms979wb mouse var ama bunun hakkında hiç yorum yok fiyatı çok da uygun bilemedim
gelirse dragon f1 pro vxe r1 modellerine de bakabilirsin modelleri var ama f/p olanları yok öyle diyim.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ferhat Bilgi

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa

Aj159 apex
Zenith pro
Furylevel z1
Atk blazing sky f1
Rapoo vt9 pro
apex ve fury z1 kullandım Apexi listeden silebilirsin dock çok yakında tutman lazım yoksa takılma yapıyor 4k 8k da sistemde fark yaratmıyor superlight 2 takıp 4k hz çektiğimde fpsim düşüyor benim mesela ama ajazzda öyle bir şey yok bu da hz doğruluğunda beni şüpheye düşürdü ekranı var cart curt yorumlarına takılma 2 gün sonra umrunda olmuyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,345
İsim
Bilal Tepe
Zenith pro ya da rapoo VT9Pro 4k alabilirsin hangisinin tipi hoşuna giderse ikiside 3395 sensör nordic mcu
Vt9pro 3398 kullanıyor yazıyor ama hiç duymadım

Apex gayet güzel bir mouse begenmeyenleri anlamıyorum haricinde arasında rapoo bence iyi duruyo

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa
3398 3395 markalar için özelleştirilmiş/geliştirilmiş versiyonudur
Vt9pro 3398 kullanıyor yazıyor ama hiç duymadım

Apex gayet güzel bir mouse begenmeyenleri anlamıyorum haricinde arasında rapoo bence iyi duruyo

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ferhat Bilgi
apex ve fury z1 kullandım Apexi listeden silebilirsin dock çok yakında tutman lazım yoksa takılma yapıyor 4k 8k da sistemde fark yaratmıyor superlight 2 takıp 4k hz çektiğimde fpsim düşüyor benim mesela ama ajazzda öyle bir şey yok bu da hz doğruluğunda beni şüpheye düşürdü ekranı var cart curt yorumlarına takılma 2 gün sonra umrunda olmuyor
Tamaaam bu yorum dirrrek apexi elettirdi düşünmeyeceğim bile zaten çok aradaydım şimdi sildim direk

3398 3395 markalar için özelleştirilmiş/geliştirilmiş versiyonudur
Havit Gamenote Ms979wb için ne diyorsunuz peki 3395 sensör varmış onda da sanırım 1400 tl mi ne de fiyatı var

Kod kullanarak daha da uyguna getirebilirim

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa
Tamaaam bu yorum dirrrek apexi elettirdi düşünmeyeceğim bile zaten çok aradaydım şimdi sildim direk

Havit Gamenote Ms979wb için ne diyorsunuz peki 3395 sensör varmış onda da sanırım 1400 tl mi ne de fiyatı var

Kod kullanarak daha da uyguna getirebilirim
İçinde ne mcu olduğuna dair 0 bilgi eğer beyaz rengi olsa VT9Pro alıcaktım görüşümü belirtirdim fury z1 ilk zamanında 1000 liraya almıştım 2 ay falan kullandım beni tatmin etmişti ama şuan 1600 falan olmuş sanırım pahalı geldi gözume
Pazaramadan MERHABA125 kodu ile ve cashback veren uption/mono/İstanbulkartplus/ gibi sanal kartlarla 1350 liraya falan geliyor bence bu fiyata gayet iyi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,513
İsim
Hacı
Apex iyidir apex al.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
yaklaşık 1,5 2 metre ileriden dediğin gibi yaptım lakin herhangi bir takılma yok hz doğruluğu razerin uygulamasında gerçek sonuç gösteriyor 8000 hz veriyor cihaz seninkinde sorun olmasın ?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ferhat Bilgi
yaklaşık 1,5 2 metre ileriden dediğin gibi yaptım lakin herhangi bir takılma yok hz doğruluğu razerin uygulamasında gerçek sonuç gösteriyor 8000 hz veriyor cihaz seninkinde sorun olmasın ?
Bende biraz bu yüzden istemiyorum bak arkadaş almış problemli mouse garantisi yok o mouse çöp şuan ben en azından alayım 1 kere alayım garantisi olsun kafasındayım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Bende biraz bu yüzden istemiyorum bak arkadaş almış problemli mouse garantisi yok o mouse çöp şuan ben en azından alayım 1 kere alayım garantisi olsun kafasındayım
tamam da böyle sorun yaşayan hiç görmedim alacağın kişiye test yaptırıp alabilirsin apex çok daha üstün elime 4 5 apex geçti bu tarz sorunlar yoktu ya başka sinyalle çakışıyor ya da başka bir sorunu var mouse dışında

Top Bottom