lichae
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 294
modları arasında beyaz var zaten niye rgb olması gerekiyor anlamadım, fn+enter ile birkaç renkte kullanılabiliyorAh şu RGB den gelseydi ışıkları da beyaz kullanıcaktım
modları arasında beyaz var zaten niye rgb olması gerekiyor anlamadım, fn+enter ile birkaç renkte kullanılabiliyorAh şu RGB den gelseydi ışıkları da beyaz kullanıcaktım
Saf beyaz oluyorsa RGB de olabilir demektir. Normalde belli renkler arasında geçiş var diye gördüömodları arasında beyaz var zaten niye rgb olması gerekiyor anlamadım, fn+enter ile birkaç renkte kullanılabiliyor
belli renkler arası geçiş yapıyor ama fn+enter ile tek renk de yapılabiliyor mesela sadece kırmızı sadece mavi sadece beyaz gibi, foto atabilirimSaf beyaz oluyorsa RGB de olabilir demektir. Normalde belli renkler arasında geçiş var diye gördüö
benim de setup siyah ama yaptım bir çılgınlık aldım beyazını çok da güzel oldu bdfvdfghdgkbagBende bugün bunu aldım, karşıma incelemesi çıkması çok iyi.
Red Switch, siyah aldım. Beyaz almak isterdim ama masa, setup siyah..
atar mısın fotograf benımde yarın gelıcek nasıl rgb olup nasıl rainbow oldugunu anlıyacagımbelli renkler arası geçiş yapıyor ama fn+enter ile tek renk de yapılabiliyor mesela sadece kırmızı sadece mavi sadece beyaz gibi, foto atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim de setup siyah ama yaptım bir çılgınlık aldım beyazını çok da güzel oldu bdfvdfghdgkbag
fotoyu faceden bir arkadaş attı, ürünü alacağımı söyleyinceatar mısın fotograf benımde yarın gelıcek nasıl rgb olup nasıl rainbow oldugunu anlıyacagım
Nasıl anlayabiliriz?Saf beyaz oluyorsa RGB de olabilir demektir. Normalde belli renkler arasında geçiş var diye gördüö
sımdı bu rgb mi oluyor rainbow mu nasıl anlarım ben yarın klavye gelıncefotoyu faceden bir arkadaş attı, ürünü alacağımı söyleyince
örnek olsun diye iki rengini attım bunlar harici 5 tane daha renk var ve istersen rainbow da olabiliyor herkes rgb derken neyi kastediyor ben de anlamadım renkleri var zaten yeterinceatar mısın fotograf benımde yarın gelıcek nasıl rgb olup nasıl rainbow oldugunu anlıyacagım
onu bende bilmiyorum, nasıl yapıldığınıs
sımdı bu rgb mi oluyor rainbow mu nasıl anlarım ben yarın klavye gelınce
RGB seninki, tek renkte kalabiliyorsun.örnek olsun diye iki rengini attım bunlar harici 5 tane daha renk var ve istersen rainbow da olabiliyor herkes rgb derken neyi kastediyor ben de anlamadım renkleri var zaten yeterince
yarın gelsin deneyecegim rgb olmazsa iade ederim umarım alırlaronu bende bilmiyorum, nasıl yapıldığını
rgb tek renkte istediğini yapabilmekken rainbow karışık renk
RGB seninki, tek renkte kalabiliyorsun.
nasıl rgb yapıyoruz peki biliyor musunuzyarın gelsin deneyecegim rgb olmazsa iade ederim umarım alırlar
bilgi için teşekkürler rainbow sanıyordumonu bende bilmiyorum, nasıl yapıldığını
rgb tek renkte istediğini yapabilmekken rainbow karışık renk
RGB seninki, tek renkte kalabiliyorsun.
rgb miBu klavyenin beyaz, siyah ve pembe rengi elimde bulunmakta. Mavi ve red switch olarak var, satın almak isteyenler özelden mesaj atabilir.
Fiyat 400TL, sıfır ürün. Stok bol.