Oo Reis sen chikodamı bilirsinchikonun görüntüsü daha bi hoş gibi
Abdullahın dediği gibi chiko modeli daha güzel duruyor.zoko chiko vs zoko melody
Bu iki kasa arasında kaldım kullanan arkadaşlar yorumlarınız nelerdir yada başka kasa öneriniz varmıdır hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum
Bütçe 1500
Çok büyük kasaya ihtiyacım yok ikisinin arasındaki tek bariz fark melody 5mm sacBütçen esnerse eğer ileriye dönük olarakta zoko amiral alabilirsin 2200 filan olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun harici chiko görünüş olarakta şık duruyor kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi
Amirale detaylı baktım baya şık duruyor bir ihtimal onu da düşünebilirim ama çok büyük durur yer kaplar korkusu varBütçen esnerse eğer ileriye dönük olarakta zoko amiral alabilirsin 2200 filan olması lazım
Onun harici chiko görünüş olarakta şık duruyor kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi
Özellik olarak melody daha iyi görünüş olarak da chiko kendi göz zevkine göre karar verebilirsin çok fark yok iyi bir sistem koyamayacaksın büyük ihtimalle içineÇok büyük kasaya ihtiyacım yok ikisinin arasındaki tek bariz fark melody 5mm sac
Chiko 4,5mm sac başka Bariz fark göremedim benimde gönlümde chiko vardı onu alacağım inşallah
Amirale detaylı baktım baya şık duruyor bir ihtimal onu da düşünebilirim ama çok büyük durur yer kaplar korkusu var
Yani ileri dönük istediğin ekran kartı sıvı soğutmayı takabilirsin en sağlam sistemlerde bile kullanılıyorÇok büyük kasaya ihtiyacım yok ikisinin arasındaki tek bariz fark melody 5mm sac
Chiko 4,5mm sac başka Bariz fark göremedim benimde gönlümde chiko vardı onu alacağım inşallah
Amirale detaylı baktım baya şık duruyor bir ihtimal onu da düşünebilirim ama çok büyük durur yer kaplar korkusu var
Eve t 2. PC olarak kullanacağım çok masrafta yapmak istemiyorum koyacağım alanda sınırlı iyi düşünmem gerekiyorÖzellik olarak melody daha iyi görünüş olarak da chiko kendi göz zevkine göre karar verebilirsin çok fark yok iyi bir sistem koyamayacaksın büyük ihtimalle içine
Yani ileri dönük istediğin ekran kartı sıvı soğutmayı takabilirsin en sağlam sistemlerde bile kullanılıyor![]()
Hocam alan sınırlıysa chiko daha ideal gibi az önce baktım amiral olan daha büyük eatx benim anakart matx ve alanım da hemen hemen hiç olmadığı için yüzde 90 chiko alacagim haftayaEve t 2. PC olarak kullanacağım çok masrafta yapmak istemiyorum koyacağım alanda sınırlı iyi düşünmem gerekiyor
Ayrıca derseniz çok masraf yapmak istemiyorum 2 fanlı onu mesh 870e şu model vardı revenge magic ama güzel mıdır bilmiyorumEve t 2. PC olarak kullanacağım çok masrafta yapmak istemiyorum koyacağım alanda sınırlı iyi düşünmem gerekiyor
zoko amiral aldım kalitesi güzel beğendim fanları - puan onun haricinde kasa taş gibi alın kullanınHocam hangi kasayı aldınız memnun musunuz