Neler Yeni

ZOTAC 4070S COIL WHINE ????

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
beyler coil whineli kartı değişime yolladım değişim onaylanmış. ama yutubda bikaç kanalda gördüm ekran kartı bobin sayısı ne kadar azsa o kadar coil whine olur diyo yani bu modelin tüm kartlarında olur mu bu ses yoksa şans mı tamamen sonuçta yeni gelen kartta da bobin sayısı aynı olacak

Ekler

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    30.3 KB · Hit: 58

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
coil whine şans işidir ekran kartını değiştirmeleri iyiymiş bu arada yeni geleni kontrol edip yollarlarsa olabilidiiğince az cwli sini gönderirler.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,611
İsim
Kerem Çavuş
şans , aynı kart coil whinesız da olabilir

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
Bütün kartlarda coil whine var ben kaç tane kart değiştiysem hepsinde çıktı. Boşuna uğraşma kafayı yersin. Şuan bendede zotac 4060 var. Ondada coil whine var artık uğraşmıyorum. Duymazdan gel.
Denediğim bazı marka modeller msi ventus-gaming x, sapphire pulse, asus tuf bir tek gigabyte marka ekran kartı almadım. Ama alsam eminim ondada vardır. Bütün marka ve modellerde var tamamen şans işi ve çıkmama oranı çok düşük.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün kartlarda coil whine var ben kaç tane kart değiştiysem hepsinde çıktı. Boşuna uğraşma kafayı yersin. Şuan bendede zotac 4060 var. Ondada coil whine var artık uğraşmıyorum. Duymazdan gel.
knk duymazdan gelinecek gibi değil ki çok rahatsız edici. şunu bi dinlesene full ses aç dinle sende de böyle miydi. değişime gönderdiğim kart bu valorant poligonda çıkardığı ses

bossman32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğuş YÖNDEN
Bende de aynı karttan var coil whine yok ama güç kaynağında var bu parçalarda şans tamamen bence

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
knk duymazdan gelinecek gibi değil ki çok rahatsız edici. şunu bi dinlesene full ses aç dinle sende de böyle miydi. değişime gönderdiğim kart bu valorant poligonda çıkardığı ses
Valorant, cs gibi oyunlarda fpsi sabitlemeniz gerekir. Menü ve boş haritalarda fps 300 üzeri gördüğünde deli gibi öter. Aldığın fps monitörünün hzsi kadar olsa yeterli. Fazlasına gerek yok. Ben fpsi 300'e sabitlerim genelde.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant, cs gibi oyunlarda fpsi sabitlemeniz gerekir. Menü ve boş haritalarda fps 300 üzeri gördüğünde deli gibi öter. Aldığın fps monitörünün hzsi kadar olsa yeterli. Fazlasına gerek yok. Ben fpsi 300'e sabitlerim genelde.
valla sadece valorantta denedim diğer oyunlar denemedim de valo ekran kartına yüklenen bi oyun da değil vlorantta böyleyse diğer oyunlarda hepten kafayı yer diye düşündüm hiç bekletmeden direkt yolladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de aynı karttan var coil whine yok ama güç kaynağında var bu parçalarda şans tamamen bence
valorant cs lolde falan yüksek fps görünce ötmüyo mu hiç ? yüksek fpsten kaynaklıymış heralde

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
valla sadece valorantta denedim diğer oyunlar denemedim de valo ekran kartına yüklenen bi oyun da değil vlorantta böyleyse diğer oyunlarda hepten kafayı yer diye düşündüm hiç bekletmeden direkt yolladım
Hayır alakası yok fps düşük oyunlarda warzone, rdr2 vs ses çıkarmaz. Fps 300 ve üzeri olduğunda ses bariz belirgeşiyor. Bende ilkte 2 kez coil whinedan ekran karti değiştirdim msi marka değiştirdiklerimde coil whineli geldi. Yillar sonra sapphire aldım amd geçtim ondada çıktı servis normal dedi değişim yapmadı. Tekrar nvidia döndüm zotacla bundada var. Hiç uğraşmaya değmez.

Son düzenleme:

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
fps sabitlerseniz input lagınız artar. Ses rahatsız edici değil be bence. Duymazdan gelinebilir yani.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
Hayır alakası yok fps düşük oyunlarda warzone, rdr2 vs ses çıkarmaz. Fps 300 ve üzeri olduğunda ses bariz belirgeşiyor. Bende ilkte 2 kez coil whinedan ekran karti değiştirdim msi marka değiştirdiklerimde coil whineli geldi. Yillar sonra sapphire aldım amd geçtim ondada çıktı servis normal dedi değişim yapmadı. Tekrar nvdia döndüm zotacla bundada var. Hiç uğraşmaya değmez.
öyle büyük oyunlarda olmayacağını bilseydim göndermezdim hiç. valorantta da 200e sabitleyip oynardım bişey olmazdı. yaptık bi cahillik tecrübe oldu yapacak bişey yok

fps sabitlerseniz input lagınız artar. Ses rahatsız edici değil be bence. Duymazdan gelinebilir yani.
yani o kadar para vermişim niye fps sabitlim :D hocam videoya fazla yansımamış olabilir de sinir bozucu bi ses bide mausu hareket ettirdikçe şiddeti artıp azalıyo alt tab atınca geçiyo oyuna dönünce geri geliyo falan kafayı yedirtir

bossman32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğuş YÖNDEN

valorant cs lolde falan yüksek fps görünce ötmüyo mu hiç ? yüksek fpsten kaynaklıymış heralde
Online oyun oynamıyorum ama hiçbir oyunda ses duymadım yüksek fps aldığımda da

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mehmetcan İvrendi
beyler coil whineli kartı değişime yolladım değişim onaylanmış. ama yutubda bikaç kanalda gördüm ekran kartı bobin sayısı ne kadar azsa o kadar coil whine olur diyo yani bu modelin tüm kartlarında olur mu bu ses yoksa şans mı tamamen sonuçta yeni gelen kartta da bobin sayısı aynı olacak
Hocam Coil Whine Normalde şans işi 1000 kattan 3-5 tanesinde çıkara ama Sizin almış olduğunuz marka Yani Zotac'da CW sıkıntısı var yani 1000 karttan 50-150 arası minimum CW çıkıyor he az çok orasını bilmem ama Zotac konusunda en çok CW şikayet ediliyor

Top Bottom