cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
Hocam Zotac olup olmaması fark etmiyor sistemde bir sürü parça var ekran kartının zotac olmasına takmışsınızNeden zotac?
Hocam Zotac olup olmaması fark etmiyor sistemde bir sürü parça var ekran kartının zotac olmasına takmışsınızNeden zotac?
Bu bilginin doğruluğuna dairDiğer markalara göre kalite olsun soğutma olsun geride.
Sen bana zotac ve evganın 30 serisinde çökme sorunlarının çözüldüğünü söylemiştin kanıt atar mısın
Ya Bırak Msi Alsın YaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
![]()
Manufacturers respond to GeForce RTX 3080/3090 crash to desktop issues - VideoCardz.com
NVIDIA GeForce RTX 3080/3090 graphics cards face Crash To Desktop (CTD) problems The ongoing problems with GeForce RTX 30 series launch are reaching newvideocardz.com
TurboX olsaydı bile 3080 Ti seçerdim ben bu nasıl bi düşünme şeklidir konu sahibindeki ben anlamadım
Yoksa Turbox la MSI Birleşti miTurbox 3080ti iyi he aslında ben bunu atombilişimdeki tanıdık abiye bi söyliyim
AMP Holo aşırı güzel kart ya Rog Strix yerine tercih ederim ben olsamYa Bırak Msi Alsın Ya
2 Gündür Millet Bu Adama Zotac Almak Daha Mantıklı Diyor
Bu Hala Msi Derdinde
Bırak 3k Farka Daha Güçsüz Bir Kart Alıp Kazık Yesin.
Her dakikası güzelAMP Holo aşırı güzel kart ya Rog Strix yerine tercih ederim ben olsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dakika 2:07 diyorum ve gidiyorum
Affet Anne , Oğlun Bi Karta VurulduAMP Holo aşırı güzel kart ya Rog Strix yerine tercih ederim ben olsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dakika 2:07 diyorum ve gidiyorum
hocam neden bim migrosa göre ucuz ? aynı mantıkZotac Suprim X'e göre çok ucuz bunun nedeni nedir?