Zotac Neden Bu Kadar Ucuz?

Bütçe var ama msi ve rog strix beni daha çok içine çekiyor sıcaklıkları mhzleri ve tasarımları zotac gibi bir markayı daha önce hiç görmedim denemedim ama msi gibi markaları denedim

Bütçe var ama msi ve rog strix beni daha çok içine çekiyor sıcaklıkları mhzleri ve tasarımları zotac gibi bir markayı daha önce hiç görmedim denemedim ama msi gibi markaları denedim
Bir ekran kartını hangi markanın ürettiği önemli değil bunu anlamanı rica ediyorum. Önemli olan hangi ekran kartı olduğudur Suprim’e takmışsın sen vallahi önemli değil.

Bir ekran kartını hangi markanın ürettiği önemli değil bunu anlamanı rica ediyorum. Önemli olan hangi ekran kartı olduğudur Suprim’e takmışsın sen vallahi önemli değil.
Abdullah abinin videosunu izledim öyle 😀

Abdullah abinin videosunu izledim öyle 😀
Abdullah abinin videosunu izlemek yerine git herkesin akıllı olduğu yabancı bir forumda (reddit,linustechtips) gibi bir forumda konu aç bak bakalım ne diyecekler

Arkadaş herkes Zotac al demiş, hala alt model olan 3080 kartını sırf msi Asus falan var diye almaya çalışıyorsun. Yahu Zotac al geç, zotac istemiyorsan bu kadar bizi oyalama. Laflarından belli ki sen alt model o 3080i almak istiyorsun, o zaman onu al.

Sapphire kötü diye birşeyler görmüştüm msi'ın kasasını 4 fanlı ve sıvı soğutmalı bir şey yaparsam beni baya götütür
Yanlış görmüşsünüz.

Yanlış görmüşsünüz.
Arkadaş herkes Zotac al demiş, hala alt model olan 3080 kartını sırf msi Asus falan var diye almaya çalışıyorsun. Yahu Zotac al geç, zotac istemiyorsan bu kadar bizi oyalama. Laflarından belli ki sen alt model o 3080i almak istiyorsun, o zaman onu al.
Ben yeni farkettim arkadaş Zotac ve Msi'da 3080 alacak zannediyorum
Meğerse 3080ti vs 3080 miş
Arkadaş düşünmeden Zotac 3080ti alsın
Tartışma konusu bile değil

Ben yeni farkettim arkadaş Zotac ve Msi'da 3080 alacak zannediyorum
Meğerse 3080ti vs 3080 miş
Arkadaş düşünmeden Zotac 3080ti alsın
Tartışma konusu bile değil
TurboX olsaydı bile 3080 Ti seçerdim ben bu nasıl bi düşünme şeklidir konu sahibindeki ben anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,011
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri