❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

kartı al param var diosan 7500f li sistem topla
hocam bıomdakı sıstem max kaca gıder ustune 15 koysam 7500f 9060 lı sıstem gelırmı yoksa kartımı almalıyım param yetmezmı

parçaları tek tek toplayıp sistem çıkartmaya çalışınca tek parça için kod kullanılıyor ayrı ayrı alınca kod kullanırken sıkıntı yaşar mıyım?

Hocalarım bu konuda çok cahilim yigenime dizicem bu indirimleri takip ediyordum öncelikle 9060 xt nitro+ alınır mı 17k için bir de i513400f işlemcisi varmış bunu aldığımda kasa+PSU lazım önerisi olan var mı vatandan da olabilir şu an indirimde kaç PSU lazım nasıl bir kasa anakart da h610m-k var cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Al bu kirazdan kalmaz birazdan 3 aydır fiyat araştırması yapan forumdaşlar 2 seferdir pazarın en iyi mallarına çöktüler.

Hocalarım bu konuda çok cahilim yigenime dizicem bu indirimleri takip ediyordum öncelikle 9060 xt nitro+ alınır mı 17k için bir de i513400f işlemcisi varmış bunu aldığımda kasa+PSU lazım önerisi olan var mı vatandan da olabilir şu an indirimde kaç PSU lazım nasıl bir kasa anakart da h610m-k var cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
en ucuz 9060xt 16gb olanını almak daha mantıklı ısınan bi kart değil ekstra 3 fanlıya vs gerek yok . tabi kod geçiosa bitmediyse stok azaldıkça ürünler değişior

Al bu kirazdan kalmaz birazdan 3 aydır fiyat araştırması yapan forumdaşlar 2 seferdir pazarın en iyi mallarına çöktüler.
facebook ve sahinden ilan doldu ilk günden birde ucuz diyip atlayanlar var bilmiyorki adamlar indirimden aldı :D ne kar ediyor bu al satcılar :D
bazen benim bile yapasım var ama vicdanen yapamam yiyen yiyor parayı ama.

9070xt valhalla ve valorant değerleri. Kart taichi çözünürlük 2k

Ekler

• IMG_3882.webp
    IMG_3882.webp
    273 KB · Hit: 70
  • IMG_3881.webp
    IMG_3881.webp
    2 MB · Hit: 69
Geri