KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
iade et dedim şuan iptal maili falan geldi işleniyor adımında gözüküyor. Ancak tekrar sipariş vermek istiyorum ama sürekli ekte ilettiğim hatayı veriyor bu sorunu aşmanın başka ve kolay bir yolu var mı?
Hocam VİSA MasterCard ile steamden +18 oyunlar alınmaya çalışılıyor diye şikayet toplandı olay çıktı itch.io da bile Bir sürü oyun banlandı o sebepten dolayı belki ondan yapıyordur

Hocam VİSA MasterCard ile steamden +18 oyunlar alınmaya çalışılıyor diye şikayet toplandı olay çıktı itch.io da bile Bir sürü oyun banlandı o sebepten dolayı belki ondan yapıyordur
aaaaa.webp

valla hocam uğraşamadım en son epicten aldım aynı yöntemle. inş ea kısa zamanda iade yapar onda sorun yaşamam. destekleriniz için sağolun

Bende yanlış mail adresimle satın aldım iade ettim her hangi bir problem yaşarmıyım?

bf2042 den sonra fiyatlandırma rezalet. Anca indirimde belki alır 2 saat denerim

Direkt bf6 almak yerine ea play pro (1 yıllık ) alsak daha mantıklı olmaz mı sonuçta hem ea fc 26 hem bf6 ea play proya gelicek aynı fiyata 2 oyunu da oynamış oluruz.

Direkt bf6 almak yerine ea play pro (1 yıllık ) alsak daha mantıklı olmaz mı sonuçta hem ea fc 26 hem bf6 ea play proya gelicek aynı fiyata 2 oyunu da oynamış oluruz.
fiyatı ne kadar onun bilmiyorum ama uygunsa tercih edilebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri