Hocam VİSA MasterCard ile steamden +18 oyunlar alınmaya çalışılıyor diye şikayet toplandı olay çıktı itch.io da bile Bir sürü oyun banlandı o sebepten dolayı belki ondan yapıyorduriade et dedim şuan iptal maili falan geldi işleniyor adımında gözüküyor. Ancak tekrar sipariş vermek istiyorum ama sürekli ekte ilettiğim hatayı veriyor bu sorunu aşmanın başka ve kolay bir yolu var mı?
Hocam VİSA MasterCard ile steamden +18 oyunlar alınmaya çalışılıyor diye şikayet toplandı olay çıktı itch.io da bile Bir sürü oyun banlandı o sebepten dolayı belki ondan yapıyordur
ön ödemeli kart kullan bro, ben proton vpn kullandım telefondaVPN açıp kart bilgilerini girmek ne kadar güvenli? Ayrıca siz hangi VPN kullanıyorsunuz?
fiyatı ne kadar onun bilmiyorum ama uygunsa tercih edilebilirDirekt bf6 almak yerine ea play pro (1 yıllık ) alsak daha mantıklı olmaz mı sonuçta hem ea fc 26 hem bf6 ea play proya gelicek aynı fiyata 2 oyunu da oynamış oluruz.
chatgbtye sordum da bulamadı oyun ucuzsa ea play pro da ucuzdur bence vpni olan bir arkadaş bakabilirmi?fiyatı ne kadar onun bilmiyorum ama uygunsa tercih edilebilir
twiterda biri 67 dolar diyor ama doğru mu bilemedimfiyatı ne kadar onun bilmiyorum ama uygunsa tercih edilebilir
ben baktım ea play pro 2700 tl 1 yıllık ukraynadachatgbtye sordum da bulamadı oyun ucuzsa ea play pro da ucuzdur bence vpni olan bir arkadaş bakabilirmi?
mantıklı geldi, hem fc26 istiyordum, hem de bf6 gidip alsam mıben baktım ea play pro 2700 tl 1 yıllık ukraynada