Hocam seneye üniversiteye başlıcam öyle bi yurtdışı göreyim avrupa ülkelerini falan diyorum vize işleri nasıl oluyor nereden başvuruluyor ne lazım vize verirler mi veya vermelerinin şartları neler gibi genel bi bilgi geçer misin?Merhaba arkadaşlar Schengen vizesi ile alakalı sorusu olan varsa malum hintli şirkette çalışıyorum bildiğim ülkeler için dilim döndüğünce sorularınız varsa cevaplamak isterim.
work and travel içinde aileden birinin sponsor olması gerekiyor mu birde halam ve amcam ingilterde yaşıyor davetci vizesiyle yanlarına gidebilme şansım nedir öğrenciyim çalışmıyorumŞöyle daha önce bir seyahat geçmişin yoksa ilk olarak vizesiz ülkeleri gezmen daha sağlıklı olacak. Birtane öğrenci pasaportu çıkart sadece defter parası vereceksin. Sonra imkanın varsa Erasmus veya yurtdışında yapılan gönüllük projeleri veya kültürel faaliyetler ile gidebilirsin bu tür etkinlikler vize çok daha kolay alınıyor.
Diğer türlü kendin gitmek istersen ailenden birinin sana sponsor olması gerekmektedir.
davet mektubu*work and travel içinde aileden birinin sponsor olması gerekiyor mu birde halam ve amcam ingilterde yaşıyor davetci vizesiyle yanlarına gidebilme şansım nedir öğrenciyim çalışmıyorum
Hocam bu tür konularda bilgi vermek için net olmak gerek, eğerki Kanada da okuma şansın varsa tabikide daha iyi ancak, gittikten sonra okulu dondurma gibi şansın olmaya bilir bu tür durumlarda vizen veya ikametin sıkıntıya girebilir, o süreçlere hakim değilim. Türkiye’den ne amaçla gideceğin önemli öğrenci olarak gideceksen öğrenci vizesi farklı bir amacın varsa ona uygun vize seçmen gerek.hocam kanada da yada polonya da üniversite okuyacağım 1-2 sene dondurup çalışacağım üniversite parasını çıkartıp öyle başlayacağım sonrasında ise orada kalıcı olarak kalmak istiyorum hangi vizeyi almam gerekiyor
Work and travel USA tarafından verilen bir vize ancak seyahat geçmişin yoksa ve gelir durumun sağlam değilse potansiyel bir mülteci oluyorsun. Uk için davet mektubu turistik veya aile ziyareti vizesi için kolaylık sağlar.work and travel içinde aileden birinin sponsor olması gerekiyor mu birde halam ve amcam ingilterde yaşıyor davetci vizesiyle yanlarına gidebilme şansım nedir öğrenciyim çalışmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
davet mektubu*
chatgpt ile biraz münakaşa sonrası bu cevabı vermişti muhtemelen bu vizeyi alacağım ama hala kanadamı polonyamı kesinleştiremedim ben okulun iyi olmasına bakmıyorum sadece orada yaşamaya bakıyorum gidebileceğim en erken şekil böyle çünküHocam bu tür konularda bilgi vermek için net olmak gerek, eğerki Kanada da okuma şansın varsa tabikide daha iyi ancak, gittikten sonra okulu dondurma gibi şansın olmaya bilir bu tür durumlarda vizen veya ikametin sıkıntıya girebilir, o süreçlere hakim değilim. Türkiye’den ne amaçla gideceğin önemli öğrenci olarak gideceksen öğrenci vizesi farklı bir amacın varsa ona uygun vize seçmen gerek.
Work and travel USA tarafından verilen bir vize ancak seyahat geçmişin yoksa ve gelir durumun sağlam değilse potansiyel bir mülteci oluyorsun. Uk için davet mektubu turistik veya aile ziyareti vizesi için kolaylık sağlar.
başka danıştıgım bir yer yüzde 80nin ilk kez yurt dışına çıktıgını ama acentenin amerikada bilinirliği varsa hiç problem olmadıgını söylemiştiHocam bu tür konularda bilgi vermek için net olmak gerek, eğerki Kanada da okuma şansın varsa tabikide daha iyi ancak, gittikten sonra okulu dondurma gibi şansın olmaya bilir bu tür durumlarda vizen veya ikametin sıkıntıya girebilir, o süreçlere hakim değilim. Türkiye’den ne amaçla gideceğin önemli öğrenci olarak gideceksen öğrenci vizesi farklı bir amacın varsa ona uygun vize seçmen gerek.
Work and travel USA tarafından verilen bir vize ancak seyahat geçmişin yoksa ve gelir durumun sağlam değilse potansiyel bir mülteci oluyorsun. Uk için davet mektubu turistik veya aile ziyareti vizesi için kolaylık sağlar.
hocam sponsorluk olayları nasıl oluyor?Şöyle daha önce bir seyahat geçmişin yoksa ilk olarak vizesiz ülkeleri gezmen daha sağlıklı olacak. Birtane öğrenci pasaportu çıkart sadece defter parası vereceksin. Sonra imkanın varsa Erasmus veya yurtdışında yapılan gönüllük projeleri veya kültürel faaliyetler ile gidebilirsin bu tür etkinlikler vize çok daha kolay alınıyor.
Diğer türlü kendin gitmek istersen ailenden birinin sana sponsor olması gerekmektedir.
Hocam bu tür konular tamamen profil ile alakalı, senin ailenin durumu bunlar önemli veya okuduğun okul, iş yaptığım acente iyi olmasıda etken ama genede kişide bitiyor. Benim kuzen gitti wat a 16 kişi başvurdular bir gruptan sadece kendisine çıktı. O sebeple usa için Birsey söylemek zor, ve çok bilgim yok.başka danıştıgım bir yer yüzde 80nin ilk kez yurt dışına çıktıgını ama acentenin amerikada bilinirliği varsa hiç problem olmadıgını söylemişti