oha bu ne olmus boyle
30k ya nerde 9060 XT li veya 5060ti li sistem var ki aga adam hem monitör+kasa 30 k demiş.Sanırım en fazla 5060/Ti veya 9060XT olur.
hocam butceyi asmayacak sistem bulamadim var midir onerinSanırım en fazla 5060/Ti veya 9060XT olur.
İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm. Monitör olarak bunu alabilirsin:Selamlar, 1 hafta içerisinde pc+monitör almak istiyorum max 30k fiyatına çıkabilirim birkaç aylık idare edebileceğim pc önerisi istiyorum. Valorant lol cs oynuyorum
Toplarsa, hazır sistemlere bakmadım daha ama 24k ya 5060 çıkar, 6k ya da monitör var ama fazla iyi olmaz. SMS Eğitim indirimde 7k ya güzel şeyler vardı ama orada da fiyatı da artırdılar yanlış değilsem. Ancak dediğim gibi kendi toplarsa30k ya nerde 9060 XT li veya 5060ti li sistem var ki aga adam hem monitör+kasa 30 k demiş.
cuma günü hangi konuya etiket atayım hocam bir de fps oyunu oynuyorum 5m biraz fazla gecikme olmaz mıİncehesap gaming gecesini bekle iyi bir sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm. Monitör olarak bunu alabilirsin:
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Bana etiket atıcaksın Cuma 22:00 da. Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama olarak 2 ms veriyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.cuma günü hangi konuya etiket atayım hocam bir de fps oyunu oynuyorum 5m biraz fazla gecikme olmaz mı
pek bilgim yok doğrudur hocam cuma günü etiket atarım teşekkür ederimBana etiket atıcaksın Cuma 22:00 da. Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler gerçekten o değeri vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10 ms+ veren monitörler var. Hileli ortamlarda sadece bir yerde verdiği gecikme değerini yazıyorlar öyle 1 ms, 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama olarak 2 ms veriyor. Bu monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.
oha bu ne olmus boyle