Hüseyin yıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Dar boğaz yapar mı
7500F daha iyi gider hocam hem uygun da.Dar boğaz yapar mı
Sıkıntı olmaz fps kaybın olur o kadar.Dar boğaz yapar mı
Bende bu videoyu izledim darboğaz göremedim ama darboğaz yapar diyenlerde var o yüzden sormak istedimAl bak dostum kendin karar ver darboğaz denilen şeyin ne olduğunu bilmeyen tipler damlamış hemen.
Bak bu adamı izle darboğaz nedir öğren sonra kendin karar ver.Bende bu videoyu izledim darboğaz göremedim ama darboğaz yapar diyenlerde var o yüzden sormak istedim
Bende bu videoyu izledim darboğaz göremedim ama darboğaz yapar diyenlerde var o yüzden sormak istedim
Bir çok yerde darboğaz var hocam. Ciddi seviyede hemde.Al bak dostum kendin karar ver darboğaz denilen şeyin ne olduğunu bilmeyen tipler damlamış hemen.
2K'da da yapıyor paylaşılan videoda.darboğaz yapar ever 1080p için 2kda yapmayabilir ileride para bulunca işlemci değiştirirsin dünyanın sonu değil
her şey darboğaz değil yüksek fps alırsın ama dersinki bu oyun neden akıcı değil. %1 değerleri çok kötü oluyo oyun keyif vermiyor. Özellikle rekabetçi oyunlarda(warzone battlefied tarzı) sürekli fps drop yersin. İşlemci darboğaz mevzusundan bıkmış biri olarak işlemciyi her zaman daha güçlü alıyorum tavsiye ederim.Dar boğaz yapar mı