Sıvı soğutucu garantiden gelme süreci

NosyLT1

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?

Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?

Ürün ellerine ulaşmasından itibaren 20 iş günü.

Servis raporu çıktı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün ellerine ulaşmasından itibaren 20 iş günü.
O garantisiz ürün için geçerli. Ürün garantiliyse bildirim tarihinden başlar.

ellerine ulaşmasından itibaren ise en az 10 gün geçmiş olması lazım 5 günde ellerine gidiyodur herhalde

15'inde ellerine ulaşmış olsa 9 iş günü geçmiş aradan. 20 iş günü, 11 Eylül'de doluyor.

Servis raporu çıktı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O garantisiz ürün için geçerli. Ürün garantiliyse bildirim tarihinden başlar.
servis raporu çıktımı bilmiyorum garantiye bi yakınım gönderdi ben müsait değildim ama dediğine göre kargoya vermişler geçen hafta çarşamba öyle dedi ama 1 hafta oldu hala gelemedi acaba daha yeni mi garantiden çıktı yola anlamadım

servis raporu çıktımı bilmiyorum garantiye bi yakınım gönderdi ben müsait değildim ama dediğine göre kargoya vermişler geçen hafta çarşamba öyle dedi ama 1 hafta oldu hala gelemedi acaba daha yeni mi garantiden çıktı yola anlamadım
Tamam da sen arızalanan ürünü neden kabul ettin? Neden yenisini istemedin böyle bir hakkın var.

Tamam da sen arızalanan ürünü neden kabul ettin? Neden yenisini istemedin böyle bir hakkın var.
bu ürünü benim yakınım aldı bana gönderende o ben ona verdim zaten o gönderdi bilmiyorum garantiden ne çıktığını

Geri