Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?
Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?
ellerine ulaşmasından itibaren ise en az 10 gün geçmiş olması lazım 5 günde ellerine gidiyodur herhaldeÜrün ellerine ulaşmasından itibaren 20 iş günü.
Servis raporu çıktı mı?Merhaba itopyadan bir sıvı soğutucu aldım bitfenix cube 2 1 hafta kullandım sonra 1 fanında sorun çıktı bozuldu 12 ağustosta garantiye gönderdim 15 gün geçti hala gelmedi sıvı soğutucu ortalama garantiden gelme süresi ne kadar sürüyor?
O garantisiz ürün için geçerli. Ürün garantiliyse bildirim tarihinden başlar.Ürün ellerine ulaşmasından itibaren 20 iş günü.
ellerine ulaşmasından itibaren ise en az 10 gün geçmiş olması lazım 5 günde ellerine gidiyodur herhalde
servis raporu çıktımı bilmiyorum garantiye bi yakınım gönderdi ben müsait değildim ama dediğine göre kargoya vermişler geçen hafta çarşamba öyle dedi ama 1 hafta oldu hala gelemedi acaba daha yeni mi garantiden çıktı yola anlamadımServis raporu çıktı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O garantisiz ürün için geçerli. Ürün garantiliyse bildirim tarihinden başlar.
Tamam da sen arızalanan ürünü neden kabul ettin? Neden yenisini istemedin böyle bir hakkın var.servis raporu çıktımı bilmiyorum garantiye bi yakınım gönderdi ben müsait değildim ama dediğine göre kargoya vermişler geçen hafta çarşamba öyle dedi ama 1 hafta oldu hala gelemedi acaba daha yeni mi garantiden çıktı yola anlamadım
bu ürünü benim yakınım aldı bana gönderende o ben ona verdim zaten o gönderdi bilmiyorum garantiden ne çıktığınıTamam da sen arızalanan ürünü neden kabul ettin? Neden yenisini istemedin böyle bir hakkın var.