Awp ile long kapısı kesen elemanın aimMerhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
Müsait bir yerde anlat hocamburası müsait bir yer değil
Doğa aşığı bir adamMerhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
bilmediğimden soruyorum kimlerle bağı varSamet hakkında Insta'dan "Onla abi kardeş gibiyiz." demesinden sonra Samet hakkında düzenlediği toplantı sızınca yapacak hiçbir şeyi kalmamıştı, boş boş bir açıklama videosu çekmişti.
Kimlere yakın olduğunu biliyoruz, rezil bir insan.
Emin çıtak açıklama yapmıştı canlı yayında eskiden beri devam ediyor baskı hakaretler mesai paraları vermiyor muşSaksıyı bana fırlatsaydı masanın üstünden uçmuştum Hakkıya doğru, Olay hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kamerada görünen görüntüye göre %100 Hakkı suçlu, ama arkaplanda 4 yıllık birikim ve mobing gerçeğide var orada çalışanları dinlemek gerekiyor.
fetö ve süleyman soylu desem yeterli olur herhaldebilmediğimden soruyorum kimlerle bağı var
Akepe var birdefetö ve süleyman soylu desem yeterli olur herhalde
iş başvurum onaylanmış ne yapim görüşmeye gitmelimiyimMerhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
git ve kafasına saksı fırlat kimin aimi iyiymiş herkes görsüniş başvurum onaylanmış ne yapim görüşmeye gitmelimiyim
iş başvurum onaylanmış ne yapim görüşmeye gitmelimiyim
şimdi anımsadım togg videolarında eleştiri olarak diyorlardıfetö ve süleyman soylu desem yeterli olur herhalde