İş hayatında bir sürü kız olacağı doğru mu?

Kaç yaşında kızlar olur yaşıtım olur mu yanlış anlamayın. sevgilim olmasını istiyorum ondan dolayı annemde bu yüzden girme önerisinde bulunmuştu bir sürü yaşıtın kız olur diye tek sebep bu değil yanlış anlamayın.
Herhangi bir meslegin yada okuduğun bir bölüm varmı

yukarıda belirdiğim gibi sağlık fabrikaları gibi fabrikalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lise mezunuyum şimdilik ve açıköğretimden 4 yıllık üniversite okuyorum.
olur o zaman

Arkadaşlar, saçma ve garip bir soru olacak, kusura bakmayın. Annem dedi ki "İşe girersen bir sürü yaşıtın kız olur." doğru mu? 21 yaşındayım.

21 yaşındaki bir adamın şuraya şu konuyu açması ne kadar utanç verici bir şey ya. Umarım bir kadın okumuyordur şu konuyu...

kanka iş hayatında elbet kadın olur ama sırf bu hevesle iş hayatına girmek bence doğru değil ve büyük tökezleyebilirsin . Gönüllülük projeleri ile birçok arkadaş edinebilirsin hatta belki iş ciddiye biner veya eğitime başlarsın ordan bir yol çıkar bu işler hiç belli olmaz ancak bu dediklerimin hiçbirini kız umuduyla yapma , yaparsan fakat bulamazsan büyük çakılırsın

kardom sanayide işe girince bu imkansız olur ama fabrikaya girersen haklı demiş yani

Bir sürü cafe mevcut. İşlek popüler olanında çalışırsan en çok burada yaşıtın olur.

Çocuğunu çalıştırmak için güzel bahane

Arkadaşlar, saçma ve garip bir soru olacak, kusura bakmayın. Annem dedi ki "İşe girersen bir sürü yaşıtın kız olur." doğru mu? 21 yaşındayım.
Troll müsün abaza mısın 21 yaşına gelmişsin 15ine yeni girmiş ergenler gibi soru soruyon hacı git eğlenecek başka şeyler bul kendine.

Geri