xiaomi nin bu ürününü 2 yıldır aralıksız kullanıyorum uyku kalitesinden tutun alerjiye hiçbirşey olmuyor direkt öneririm baya güçlü 44mertekare alan temizleyebiliyor baya güçlü ve sessiz calışıyor7000 TL Hava temizleyici önerisi yapar mısınız
Güçlü muxiaomi nin bu ürününü 2 yıldır aralıksız kullanıyorum uyku kalitesinden tutun alerjiye hiçbirşey olmuyor direkt öneririm baya güçlü 44mertekare alan temizleyebiliyor baya güçlü ve sessiz calışıyor
Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Hava Temizleyici, HEPA Filtre, OLED Ekran, 25 x 25 x 55.5 cm, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfak
Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Hava Temizleyici, HEPA Filtre, OLED Ekran, 25 x 25 x 55.5 cm, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
10 dakikada 40 metre kare salonu temizliyor 3. Kademede baya bi güçlü yatak odasını en kısık ayarda bile temizleyebiliyorGüçlü mu
2 defa baya güçlü yazmışsınız şaka amaçlı sordum10 dakikada 40 metre kare salonu temizliyor 3. Kademede baya bi güçlü yatak odasını en kısık ayarda bile temizleyebiliyor
vay beeee2 defa baya güçlü yazmışsınız şaka amaçlı sordum
bundan daha mı iyi https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B5D7H7VP/ref=ewc_pr_img_6?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1xiaomi nin bu ürününü 2 yıldır aralıksız kullanıyorum uyku kalitesinden tutun alerjiye hiçbirşey olmuyor direkt öneririm baya güçlü 44mertekare alan temizleyebiliyor baya güçlü ve sessiz calışıyor
Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Hava Temizleyici, HEPA Filtre, OLED Ekran, 25 x 25 x 55.5 cm, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfak
Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU Hava Temizleyici, HEPA Filtre, OLED Ekran, 25 x 25 x 55.5 cm, Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
2 sinin özellikleri birbirine çok yakın daha premium olsun dersen bosch alabilirsin xiaomi ye göre 2 eksisi var sadece biri wifi desteği yok telefona bağlanmıyo 2. Side aktif iyon filtresi yok onun dışında 2 side baya iyi
hangisinin filtresine ulaşım daha kolay2 sinin özellikleri birbirine çok yakın daha premium olsun dersen bosch alabilirsin xiaomi ye göre 2 eksisi var sadece biri wifi desteği yok telefona bağlanmıyo 2. Side aktif iyon filtresi yok onun dışında 2 side baya iyi
Bosch hakkında emin değilim xiaomi mıknatıslı kapağı kolayca çıkıyorhangisinin filtresine ulaşım daha kolay
o açıdan sormadım yedek filtre alacağım hangisini daha rahat bulurum
alıyorum o zaman bunu https://www.incehesap.com/xiaomi-mi...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.96.2Xiaomiyi daha rahat bulursun