MSI Pro B650-A Wi-Fi alınır hocami, fiyatına göre güzel anakarttır.Hocam b650 eagle yerine msi pro b650-a önerir misin hemen hemen yakın fiyattalar
Naaptin karar kildinmi bikac aydaB650 den b650 e geçmek ne kadar mantıklı 2k civarı daha verip x670e alsam nasıl olur hocam
Ses yongasıda diyorsan sesle alakalı işlerin mi var intel olan roglar var ikisinide atayımMerhaba atx anakart araştırıyorum şu anda Gigabyte B650M S2H model anakartım var ama matx olduğu için kasanın içi çok sıkışık oldu işlemci soğutucu tam oturmadı ve kablolar eğildi
Mümkünse anakartın soğutması ve ses yongası iyi olursa güzel olur
13k bütçesi olan adama gidip 8 faz vrm anakart önermeyin amd am5 e 2 nesil daha işlemci çıkaracak 170W tdp li işlemci takabilmelib650 anakartlar şuanda çıkan bütün işlemcileri besleyecek seviyede.
dediğim igibi ileride çıkacaklarıda beslesin değiştirmek zorunda kalmayayım diosan deme çünkü am6 çok yakın sızıntılar başladı bile 3 4 seneye gelir gibi.
b650 kart önereyim hemen
bi sorunuda cevaplıyım bence b650 serisinde ggiabyte aşırı başarılı teknolojik donanım ses kartı vs gibi konularda teknolojik olarak kart seviyesi çok iyi 850 serisinde önermesemde b650 seviyesinde çok başarılılar.
düşükten yükseğe doğru öneride bulunucam teknik özellikelrine bakarak seçimini yapabilirsin brom <3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1084338854.html ---> (ÖNERİM)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu ilk link senin işlemcine, ikinci linkte şuana kadar çıkmış bütün işlemcilere yetecek kapasitede. ama yinede ben daha üst kalitede alayım b850 iyidir diyorsan bikaç linki daha ucuzdan pahalıya bırakıyorum. (bence b650 eagle fazlasıyla yeter)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----
Dostum mümkünse 13k bütçesi olan adama 8 faz vrm li anakart önermesen mi Gaming plus 12 fazda 8 faz vrm önermeyinDostum simdi 7800x3d cokcguclu olmasina ramen cok enerji tuketip isinan bir islemci degil cokda ust duzey anakart secmene hicmi hic gerek yok. Gelecege dknuk diyorsanda islemcin seni 5 yil goturecek guncellemek istediginde am5 soket kalmayacak onerim 13k lara kadar cikmaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu anakart işlemcini fazlasıyla doyurur.
illada çok para vericem diyosan.
Diger bilesenlerin neler?
Carbon gibi anakartları uyguna düşürürsün ama am5 bitmeden zorSizce ikinci el anakart alınır mı bir x670e carbon wifi falan düşse
120w işlemcileri kaldırıyor ama vrm ler çıplaksa ben önermiyorum bunu en iyi anlamanın yoluda anakartın kendi sitesinden işlemci destek bölümüne girip bu işlemci var mı diye bakmak vardır ama vrm ler çıplaksa uv ile kullanmakta fayda var87800x3d için mesela düşük bütçeli msi b650m-e pro bir anakart kullanılsa çok mu yetersiz olur acaba? Bende bu anakart var da 7500f işlemci ile sıkıntısız kullanıyorum ama önümüzdeki senelerde 7800x3d veya eş değer 3d işlemcilerin fiyatları daha makul olduğunda upgrade düşünüyorum şimdiden bir düşünce kapladı içimi![]()
Bu kart yetersiz olur işlemciden tam faydalanamazsın.b650m-e pro
Butcesj var diye neden bosa fazla para harcasin dostum gereksiz yatirim biz bunu bikac ay once 3 sayfa konustuk okuyup okumaman sende.Ses yongasıda diyorsan sesle alakalı işlerin mi var intel olan roglar var ikisinide atayım
![]()
Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.408,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zamanın varsa bu iki anakartı indirim kovalarayak 13k ya düşürüp alabilirsin
13k bütçesi olan adama gidip 8 faz vrm anakart önermeyin amd am5 e 2 nesil daha işlemci çıkaracak 170W tdp li işlemci takabilmeli
Dostum mümkünse 13k bütçesi olan adama 8 faz vrm li anakart önermesen mi Gaming plus 12 fazda 8 faz vrm önermeyin
Carbon gibi anakartları uyguna düşürürsün ama am5 bitmeden zor
Support kısmında var hocam evet https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650M-E/support#cpu120w işlemcileri kaldırıyor ama vrm ler çıplaksa ben önermiyorum bunu en iyi anlamanın yoluda anakartın kendi sitesinden işlemci destek bölümüne girip bu işlemci var mı diye bakmak vardır ama vrm ler çıplaksa uv ile kullanmakta fayda var
Çalıştırır onda problem yok buradaki destek olayı çalıştırması ama performans alamazsın VRM lerde soğutucu yok.Support kısmında var hocam evet https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650M-E/support#cpu
8 k ya 12 faz anakartlar var atx bunlar boşa para harcamak değil geleceğe yatırım am6 geldiğinde giriş seviye am5 in 5k olduğu ortamda am6 da 5k felan mı olacak sanıyorsun gereksiz para harcama dediğin kısım bu adamın 15-16k lık anakart alması olurdu b650 msi lar 8k bandında 12 faz vrm le gayetde iyi opsiyon ki 8 bu tarz anakartlara 8 faz anakart öneren birinin sözününede hürmet gösterecek değilimButcesj var diye neden bosa fazla para harcasin dostum gereksiz yatirim biz bunu bikac ay once 3 sayfa konustuk okuyup okumaman sende.
Şunu ben söyleyince linç yemiştim 7950x in b650 de tam performans verecek çalışacağını düşünen insanlar var hala 8 faz anakarttaÇalıştırır onda problem yok buradaki destek olayı çalıştırması ama performans alamazsın VRM lerde soğutucu yok.