Oyuncu Koltuğu HAWK mı TitanSeat mi?

Reaksiyon skoru
19
Kankalar selam oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum, bütçe çok uçuk değil 2 tane koltuk gözüme kestirdim birisi Titanseat Beast Gray Kumaş Oyuncu Koltuğu, diğeri HAWK Fame Gold Kumaş Oyuncu Koltuğu. Sizce hangisini almalıyım? Farklı öneriniz var mı?

Kankalar selam oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum, bütçe çok uçuk değil 2 tane koltuk gözüme kestirdim birisi Titanseat Beast Gray Kumaş Oyuncu Koltuğu, diğeri HAWK Fame Gold Kumaş Oyuncu Koltuğu. Sizce hangisini almalıyım? Farklı öneriniz var mı?

hocam EXVEGA bakmanı öneririm kullanıyorum çok memnunum

Titanseat Throne Night Blue Serisini aldım geldiğinde yorumlarımı ileteceğim.

kanka ben de aynı soruyu soruyodum forumlara ikisi de aynı kalıpmış aynı ürüne niye 1k daha fazla vereyim dedim titanseat aldım kalitesi konforu gerçekten muazzam hawk da kullanmıştım bence konfor olarak çok daha iyi titanseat bel desteği falan çok iyi hiç düşünmeden al derim yani kankam

Titanseat Throne Night Blue aldım inanılmaz bir koltuk bu ürün x markada olsa 16-17 bin tlden aşşağı olmazdı. Umarım pişman olmam ilerde şuanlık gayet kaliteli ve premium hissettiriyor.

"16-17 bin" tamamen abartılı bir yorum. Objektif yorum yapmak bizim millet için zor bir meziyet. Aldıktan sonra tekrar forumları gezerken fark ettim. Bu arkadaş tüm forumlarda sayfa sayfa gezip bu ürünü övmüş. Ben de farklı kişilerin incelediğini ve genel yorumların olumlu yönde olduğunu sandım. Meğersem hepsi aynı kişiymiş. Bunun dışıdna ürün hakkında yorum yapan yok, alacakların bilgisi olsun. Konfor konusunda beni tatmin etmedi. İş yerimdeki ofis koltuğu daha konforlu.

Hawkın bel desteği çok kötü. Uzun süreli kullanım sağlıyorsan kesinlikle Titanseat. Bel desteği konusunda çok iyiler
Hocam Fame modelini kullanıyorum bu konuda sana katılmayacağım. Bence özellikle Fame modelinin bel ve boyun destekleri aşırı iyi. Diğer koltuk modelini bilmiyorum denemedim oturmadım hiç fakat Hawk Fame kullanıyorum güncel olarak ve aşırı rahat premium bir koltuk olduğunu söyleyebilirim. Şimdiye kadar max 3.5 saat kesintisiz oturdum fakat hiçbir şekilde bir rahatsızlık vermedi.

"16-17 bin" tamamen abartılı bir yorum. Objektif yorum yapmak bizim millet için zor bir meziyet. Aldıktan sonra tekrar forumları gezerken fark ettim. Bu arkadaş tüm forumlarda sayfa sayfa gezip bu ürünü övmüş. Ben de farklı kişilerin incelediğini ve genel yorumların olumlu yönde olduğunu sandım. Meğersem hepsi aynı kişiymiş. Bunun dışıdna ürün hakkında yorum yapan yok, alacakların bilgisi olsun. Konfor konusunda beni tatmin etmedi. İş yerimdeki ofis koltuğu daha konforlu.
Kardeşim herkesin yorumu kendisine, donanımarşivi dışında forum kullanmıyorum. Neyden bahsettiğini tam olarak anlayamadım. Abartılı bir yorum demişsin diğer markalar ile karşılaştırırsan diğer markaların 16-17 hatta 20 bin bandında olduğunu anlarsın koltuk özelliklerine bakarsan. Beğeni göreceli bir durum alırsın beğenmezsen iade edersin. Aralardan birilerinin zıplayıp konumlanmaya çalışan yerli bir markayı kötüleme sadece bizim insanlarımızda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16-17 bin tamamen abartılı bir yorum derken incele bakalım üstad. Ben burda insanlara Titanseat alın diye beynine girmiyorum yada markayı kötülemiyorum senin gibi. :) Ürün satın aldım ve deneyimlerimi paylaştım. Sende ürünü almış ve memnun değilmişsin ya hadi ikimizde beraber faturalarımızı ve ürünlerimizi atalım :) hangimiz doğrucu test edelim ne dersin ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,534
Üyeler
183,134
Son üye
ch54
Geri