Ben öyle bir problem yaşayan kimseyi görmedim bence alınır güzel monitörMonitoru kullananlar yardımcı olursa sevinirim bugün almayı düşünüyorum ama sürekli karşıma 270hz alınca ses çıkıyor yorumu denk geliyor kullanan arkadaşlar lutfen yardımcı olabilirmj
Hayır ama sanırım arkadaşın yazdığı gibi mart 22 üretimli olanlarda bu sorun çıkıyormuş , overclock yapılan monitörlerin bazılarında bu tür sorunlar olabiliyor , alırsan amazondan al sorun olursa iade değişim yaparsın.
ALINMAZ KRONIK SORUNLU BEN ALDIM UGRASIYORUM SUREKLIBen öyle bir problem yaşayan kimseyi görmedim bence alınır güzel monitör
Ben aldım 3 kez bozuldu daha yeni servisten geldi servisle kavga ettim kronik olduğu halde ücret talep ettiler red ettim monitörü teslim aldım bugun raporda ücret red edildiği için tamir olmadığı yazıyordu vatanda da öyle söylediler ama panel değiştirmişler garip, sorun asusda değil bence asus un leş servisi SMS İNFOCOOM Allah kimseyi bu servise düşürmesin.Yorumlara bakarsan kronik gibi bence de alma.