Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Ekran kartı ve diğer donanım parçalarında sağlam indirim yapıyor mu bari prime haftasında yani geçen sefer elle tutulur güzel indirimler var mıydı özellikle bilgisayar parçalarında ?
9070xt pure 27kya düştü, b650e asus tuf güzel düştü, onun haricinde aman aman bir indirim yoktu.

9070xt pure 27kya düştü, b650e asus tuf güzel düştü, onun haricinde aman aman bir indirim yoktu.
Şu an sepetimde hali hazırda satıcısı Amazon bizzat kendisi olan Anakart - Ekran kartı ve PSU üçlüsü mevcut, bu geceki Gaming muhabbetinden sonra orada bişey bulamazsam Amazondaki sepeti sipariş geçecektim ama şuan o sepettekileri almak mantıksız görünüyor, mecbur beklicez pzt yi.. Şimdi ben alırım adamlar prime haftası o sepetimdekilere okkalı indirim yapar kalırız sap gibi :)

dyson v12 detect slim hiç indirime giriyormu bilen var mı acaba?
Hocam aklında olsun ben geçen hafta hepsiburadadan dyson Türkiye üzerinden v15 detect aldım full aksesuar normalde sitesinde 32 bindi Hepsiburada da 29’a düşürdüler üstüne 2.000tl kupon verdiler 27 ye 9 ay vade farksız aldım orayı bir takiple

Nedenini bilmiyorum ama ddr5 laptop ram fiyatları aşırı saçma bir şekilde yükseldi. İndirim yakalarız umarım.

Umarım incehesap gibi tüm bileşenleri beyaz vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,136
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri