❌İndirim Bitti! 26.999 TL PNY GeForce RTX 5070 12GB

Bu kartın soğutması nasıldır?
inno3d'den falan iyi. Zaten 5070 fazla ısınmıyor ve 3 fanlı ortalama bir model. Gidip de 24 25'e gaming oc 5060ti almaktan iyidr

Teşekkürler. Bende 5060Tİ bakıyordum, o zaman bu kartı alayım.
al gitsin hocam pişman olmazsın. Normal fiyatlarda bile 5060ti ile 5070 arasındaki performans yüzdesi fiyat yüzdesinden fazla yani az verip çok alıyordun

al gitsin hocam pişman olmazsın. Normal fiyatlarda bile 5060ti ile 5070 arasındaki performans yüzdesi fiyat yüzdesinden fazla yani az verip çok alıyordun
Aynen fiyat yüzünden hiç bakamıyordum 5070Lere güzel olacak o zaman.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu kartın soğutması nasıldır?

Tam yükte 70-72 gibi derecelerde çalışır kart mesh kasada. Plastik arka plakaya sahip Gainward Python, Palit Infinity RTX 5070 gibi modeller 75-76 derece civarı çalışıyor aynı koşullarda. Yani soğutma konusunda hayal kırıklığı yaşamazsınız. Undervolt da yaparsanız tamamen buz gibi çalışır.

Tam yükte 70-72 gibi derecelerde çalışır kart mesh kasada. Plastik arka plakaya sahip Gainward Python, Palit Infinity RTX 5070 gibi modeller 75-76 derece civarı çalışıyor aynı koşullarda. Yani soğutma konusunda hayal kırıklığı yaşamazsınız. Undervolt da yaparsanız tamamen buz gibi çalışır.
uv'ye ihtiyaç yok. 70 derecenin hiçbir zararı olmaz. 90 derecede falan sürekli çalışsa sıkıntı sadece

Hocam yani hazır sistem alsak daha uyguna gelir mi ben kısaca onu sorayım.
uzun süre kampanya takip edip toplarsan her türlü uyguna gelir ama sürekli forumu falan takip etmelisin. Ben yks açıklanmasını bekledim bu sırada da 1-1,5 ay araştırdım ama o sırada alamazdım. Tüm siteleri araştırdım en fp sistemi aldım özelleştirerek

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu kartta yapılmasa da olur haklısın. 2 fanlı Ventus 5070 falan olsa kesin yapılmalıydı o 80 dereceye vuruyor tam yükte direkt
zaten çok iyi bir iç borulara falan sahip olmayan tüm 2 fanlı 5070'ler facia ventus shadow da onlardan

Geri