🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

Çakallık değil ki bu.Farklı fiyattaki ürünlerde böyle yapılıyor zaten hep.Yoksa adi %50 indirim olurdu zaten.Pahalı olanı sana beleşe vereceği yok tabii ki ucuzu verecek.
En mantıklısı 4 tane aynı ürünü almak.Doritos mega alıyosun tanesi 32ye geliyor
pahalı olanı beleşe versin demiyorum ben zaten pahalı olandan da 4 al 2 öde yapsın ucuz olandan da 4 al 2 öde yapsın ve bu tamamen çakallığa giriyo.

pahalı olanı beleşe versin demiyorum ben zaten pahalı olandan da 4 al 2 öde yapsın ucuz olandan da 4 al 2 öde yapsın ve bu tamamen çakallığa giriyo.
Ucuz olana ayrı sipariş oluşturunca olmuyor mu?Dediğini şimdi anladım haklısın aslında.Ama adamlar şartları belirlemiş ve seni ucuzunu almaya zorlamıyor o yüzden çakallık demek fazla kaçar.

Migrosun bu son kampanyaları illet etti. Görseli açıp bakmadığım içinde ta mağazaya gittim, arabayı doldurdum, kasada dumur oldum çıktım. Arkadaş neden sanala özel, personeli daha fazla çalıştırmak için mi? Yap işte hem sanal hem markette kampanya yararlanalım. Zaten adresimize teslimatta yok.

(Kusura bakmayın iş çıkışı haybeye yolumu değiştirip 1,5 saati boşa harcadığım için az içimi dökeyim dedim.)

Adam kopariyorlar galiba yoksa bendemi bir sorun var?

Ekler

• 1000013295.webp
    1000013295.webp
    109 KB · Hit: 67
  • 1000013296.webp
    1000013296.webp
    41.2 KB · Hit: 67
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular