Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,998

MSI MAG A850GL PCIE5 White 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

başka ram ssd indirimi var mı reis![]()
MSI MAG A850GL PCIE5 White 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
daha iyi diyemeyiz ama msi ve beyaz bu fiyata bedavaPsu hakkında bilgisi olan var mı alınır mı bu fiyata ? Aşağıdaki linkte olan psu'dan daha mı iyi ?
kronik fan sorunlu (sesli çalışıyor arıza yok) onun harici güzel bir psu beyaz isteyenler çökebilir.![]()
Hocam fan sesi fazla diye sikayetler var sizde durum nedir.Project zero sistem toplayacaktım iyi oldu güç kaynağı konusunda kafam karışıktı düşünmeden aldım bir kaç gün önce 7k ya görmüştüm fiyatını
Sesli ca
Hocam fan sesi fazla diye sikayetler var sizde durum nedir.
hocam valla daha yeni satın aldım açıkçası ses beni pek etkilemiyor çevreyi rahatsız etmeyecekse kulaklıkla oyun film video izlediğimden sesin rahatsız edeceğini düşünmüyorum bu fiyata beyaz modüler ve 850w için düşünmeden alınır benceSesli ca
Hocam fan sesi fazla diye sikayetler var sizde durum nedir.
Çok sağolun hocam siyahı da 6200₺ ye düşmüş siparişi geçtik bakalım hayırlısı![]()